pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Till den kommunala grundskolan i Enköping söker vi dig med vilja och mod att göra skillnad. Verksamheten på våra tolv skolor står aldrig still, och det är så vi vill ha det. Med transparens och öppenhet strävar vi efter att utveckla skolsystemets struktur eftersom en ny tid kräver metoder och förhållningssätt anpassade till samtid och framtid. Vi söker dig som vill bidra aktivt i det arbetet. Du är bekväm med att elevernas uppnådda resultat är ditt resultat och du är övertygad om att bra resultat inte har med tur och tillfällighet att göra välkommen till Enköpings kommunala grundskolor!

Korsängsskolan är en skola med årskurserna F-9 med drygt 780 elever. Skolan ligger i centrala Enköping med ett blandat upptagningsområde, som omfattar både delar av centralorten och till viss del landsbygd. Skolan invigdes 1948 och har varit i drift sedan dess, under åren har till- och ombyggnationer gjorts. Nu är vi inne i en expansiv och spännande fas då vi precis fått tillgång till nya lokaler i anslutning till den nuvarande skolan. Skolan är populär med högt söktryck och de flesta elever går alla sina 10 år på Korsängsskolan.

Alla verksamheter i skolan genomsyras av att "Vi har ett kompromisslöst fokus på elevens bästa, vilket innebär ett steg i taget och alltid framåt". Vi har en väl utbyggd elevhälsa med skolsköterska, skolkurator och skolpsykolog.

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor samarbetar du nära tillsammans med rektor och ytterligare en biträdande rektor i det dagliga arbetet på skolan. Tillsammans arbetar vi för att skapa en god sammanhållning på Korsängsskolan. Inom ramen för samarbetet med rektor kommer du att ha delegerat ansvar för vissa delar av rektorsuppdraget på skolan, men rektor är ytterst ansvarig och har också det övergripande ekonomiska ansvaret för skolans verksamhet.
I ditt ledarskap leder och utvecklar du arbetet inom skolans verksamhet. Du har personalansvar och arbetsmiljöansvar och du leder arbetet på ett tydligt och långsiktigt sätt mot hög kvalitet, högt kunskapsfokus och god måluppfyllelse. Du arbetar på ett sätt där du visar tillit till dina medarbetare och är både lyhörd och stöttande. Din personalgrupp kommer i huvudsak vara de som närmast är knutna till fritidshemmens verksamhet och lågstadiet. Du driver och utvecklar processarbeten kopplat till det systematiska kvalitetsarbetet i fritidsverksamheten. Du har det viktiga uppdraget att främja att gruppen, fritidsverksamheten och samverkan med skoldelen utvecklas, bland annat genom att möjliggöra självständighet genom rutiner och strukturer. Du ingår även i skolan EHM och trygghetsteam.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning. Du ska vara väl förtrogen med skolans styrdokument och regelverk samt väl insatt i fritidshemmets uppdrag. Det är en självklarhet att du arbetar eller har arbetat i grundskolan.
Vi söker dig som är som är engagerad, aktiv och vill vara med och utveckla skolan. Som person ska du ha stor förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och personal. Du är trygg, professionell, stabil och initiativtagande. Du har kompetens att leda och utveckla personal på ett effektivt sätt, du vägleder dina medarbetare med närvaro och tydlig kommunikation.
Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga

Biträdande rektor

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Dela detta jobb