pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biträdande rektor

Ansök nu

Biträdande rektor

Kvarnbergsskolan

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Kvarnbergsskolan är en 6-9 skola som ligger i centrala Gustavsberg, ca 30 minuter med buss från Slussen. Skolans lokaler är utformade och anpassade för arbete med de högre årskurserna och genomgick för ett par år sedan en omfattande renovering och utbyggnad.

På vår skola arbetar en kompetent och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. För att säkerställa stöd till elever finns ett specialpedagogiskt arbetslag där speciallärare i nära samarbete med övriga lärare arbetar med stödbehövande elever i anpassad lärmiljö och mindre sammanhang. Vi satsar särskilt på skolans uppdrag att främja elevers allsidiga personliga utveckling. Hos oss är en viktig utgångspunkt att den kunskapsmässiga utvecklingen går hand i hand med den sociala. Därför har vi flera socialpedagoger på skolan som samverkar med lärarna i arbetslagen kring eleverna i formandet av en trygg och trivsam skola.

Arbetsbeskrivning

I rollen som biträdande rektor ingår organisatorisk och strategisk planering för att skapa de bästa förutsättningarna för lärare att utföra sitt viktiga uppdrag och för elever att erövra viktiga kunskaper. Arbetsuppgifter av mer administrativ karaktär, som utgår från arbetsmiljölagstiftning, arbetsrätt och skollag, liksom arbete med schemaläggning och strategisk ekonomisk planering kommer utgöra en viktig del av tjänsten. 

Vi söker dig som:

- har erfarenhet av uppdrag som biträdande rektor

- har erfarenhet av och intresse för att ta ansvar för personal, t ex hålla medarbetar- och lönesamtal

- har kunskap om systematiskt arbetsmiljöarbete

- har kunskap om organisatorisk och strategisk planering t ex tjänstefördelning och schemaläggning

- kan och vill arbeta med systematisk kvalitetsarbete med målet att förbättra skolans resultat 

- har lätt för att formulera dig i tal och skrift

- känner till och kan arbeta med administrativa digitala system såsom SchoolSoft, Skola24, Stratsys, DF Respons, Indra, Heroma, Raindance, G-suite, Office365.

Genomgången rektorsutbildning är meriterande. 

Som person är du strukturerad och ordningsam. Du är analytisk och har lätt för att se möjligheter och hitta lösningar. Du har förmågan att lyfta andra och se potential och möjligheter. Du kan hantera en mängd olika uppgifter och uppdrag parallellt och är mån om att fullfölja uppdrag. Du utgår från att alla gör sitt bästa och vill väl. Vi lägger stor vikt vid sociala kompetenser och personlig lämplighet vid tillsättandet av denna tjänst.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser heltid tillsvidare med tillträde 1 januari 2022.
Intervjuer och urval sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Biträdande rektor

Värmdö kommun - Barn och utbildningsförvaltningen