pedagogjobb.se

Biträdande rektor, 2 st, till Loviselundsskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Biträdande rektor, 2 st, till Loviselundsskolan

 

Arbetsplatsbeskrivning

Loviselundsskolan är en F-6 skola med ca 460 fantastiska elever och härlig personal. Skolan ligger nära kommunikationer och fina grönområden i Hässelby. Vi är en mångkulturell skola där elevernas, föräldrarnas och personalens olika kulturella bakgrund medverkar till att skapa förståelse och ömsesidig respekt för varandra.

Arbetsbeskrivning

Vi söker 2 biträdande rektorer som med engagemang och positivitet som tillsammans med övrig skolledning och pedagoger vill utveckla Loviselundsskolan till den absolut bästa skolan för just våra elever. Som biträdande rektor bistår du rektor i ledningen av verksamheten, samordnar och utvecklar det pedagogiska arbetet samt elevhälsan. I arbetet ingår personalansvar, arbetsledning och rekrytering. Du ingår i skolans elevhälsoteam, ledningsgrupp och krisgrupp. Tillsammans arbetar alla biträdande rektorer med tjänstefördelning, schemaläggning, digitalisering och utveckling av verksamheten. Tillsammans med övriga i skolledningen kommer du att leda möten, utarbeta strategier och inspirera elever och medarbetare att nå sin fulla potential.

Kvalifikationer

Vi söker dig/er som har en pedagogisk högskoleutbildning samt gärna ledarerfarenhet med personalansvar. Du/Ni har ett stort engagemang för pedagogiska frågor och kan skapa goda relationer med både medarbetare, elever och vårdnadshavare. Du har ett tydligt fokus på skolledaruppdraget och är väl förtrogen med skolans styrdokument.
Du har god kunskap inom it, specialpedagogik och schemaläggning.

Du ser teamet som framgång samtidigt som du är självständig, drivande och strukturerad. Du skapar förutsättningar för dina medarbetare att nå skolans gemensamma mål.

Du är flexibel och inte rädd för att rycka in där det behövs för helhetens bästa. Du är tydlig i din kommunikation och anpassar dig efter mottagare.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Dela detta jobb

Biträdande rektor, 2 st, till Loviselundsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen