pedagogjobb.se

Logga

Biträdande rektor

Ort
Utgår

2018-08-01

Ansök nu

Biträdande rektor

Som biträdande rektor ska du bistå rektor i det dagliga arbetet med att leda skolan. Du kommer bland annat delta i elevhälsoteamet och i arbete med elever i behov av särskilt stöd. Du kommer också arbeta med administration av schoolsoft, elevregistrering, google apps for education och dokumentation av APL, bedömningsstöd och lokala programråd. Du kommer även ingå i skolans ledningsgrupp.
I tjänsten kan ingå upp till 50% undervisning beroende på kompetens,
Ett krav är att du;
-har erfarenhet av gymnasiet,
-är väl förtrogen med gy11 och övriga styrdokument,
-har erfarenhet av skolledning

Det är meriterande att;
-vara legitimerad lärare i yrkesämnen eller matematik/naturkunskap,
-ha vana av skolledning,
-genomförd eller påbörjad rektorsutbildning
-erfarenhet av gymnasieskolans yrkesprogram

Vi söker en flexibel, stresstålig och noggrann biträdande rektor som har vana av gymnasieskolans yrkesprogram. Du måste ha erfarenhet av gymnasieskola och vara förtrogen med GY11 och skolans styrdokument.
Du bör ha en lärarexamen och gärna i matematik, naturkunskap eller yrkeslärarexamen. Vi tror att du har några års erfarenhet från ledande uppdrag på en skola, som exempelvis förstelärare, arbetslagsledare eller motsvarande. Du behöver ha vana av schoolsoft samt vara förtrogen med Google Apps For Education.
Det är meriterande om du har specialpedagogisk kompetens, och/eller genomgången eller påbörjad rektorsutbildning.

Praktiska Gymnasiet i Nacka är en mindre gymnasieskola med 8 yrkesprogram, lärlingsutbildningar och introduktionsprogram. Vi finns i Nacka Strand och våra elever kommer från hela Stor-Stockholm.
Vi har ca 35 anställda som utbildar 350 jobbsugna ungdomar, över 95% av våra elever går direkt till jobb eller eget företagande.

Dela detta jobb

Logga
Biträdande rektor

Praktiska Sverige AB