pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biträdande fritids- och kulturchef

Företag Habo kommun
Ort
Utgår

2022-05-29

Ansök nu

Biträdande fritids- och kulturchef

Arbetsplatsen
Habo kommun söker nu en biträdande fritids- och kulturchef som vill vara med och bidra till kommunens fortsatt mycket positiva utveckling och som gillar att arbeta inom ett brett verksamhetsområde.
Fritids- och kulturförvaltningen är den lilla förvaltningen som gör stor skillnad.
På förvaltningskontoret jobbar vi i ett team, tillsammans med bibliotek, fritidsgård och anläggning, för den bästa servicen i Habo - den hållbara kommunen för hela livet.

Arbetsuppgifter
Som biträdande förvaltningschef ska du driva, utveckla och följa upp verksamheten. Du rapporterar till förvaltningschef och nämnd och deltar i enhetens ledningsgrupp, som tar ett gemensamt helhetsansvar för förvaltningens uppdrag. Tillsammans med förvaltningschef ansvarar du för det systematiska arbetsmiljöarbetet och för att upprätta en trygg och bra arbetsmiljö. Samverkan internt och externt är en viktig del i uppdraget när du arbetar med en stor variation av arbetsuppgifter inom ett brett ansvar. Du kommer bland annat att jobba med föreningslivet i Habo, ansvara för och arbeta med turismfrågor och delta i nätverk och olika arbetsgrupper.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som har:
• högskoleutbildning med relevant inriktning inom fritid och kultur, alternativt har utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
• erfarenhet av projektledning och att driva arbetsgrupper med representanter från olika verksamheter

Det är meriterande om du har:
• tidigare chefserfarenhet
• erfarenhet av liknande arbete

Vi söker dig som är en trygg och stabil ledare vars ledarstil grundar sig i tydlighet och struktur. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vidare har du en god förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du coachar och motiverar medarbetare mot uppställda mål. Du har en helhetssyn och ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Vi förväntar oss att du självständigt kan driva och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du relationsskapande och har lätt för att samarbeta med andra. Det är av stor betydelse att du är intresserad av och kan möta olika typer av människor med respekt.
Är du rätt person kan vi erbjuda dig ett spännande, varierande och utvecklande arbete i en växande kommun.
B-körkort är ett krav.
 

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-05-29
Arbetsgivarens referensnummer: 2022-502

Upplysningar
Annika Freding
Fritids- och kulturchef
036-4428030
annika.freding@habokommun.se

Facklig företrädare nås via växel
036-442 80 00

 

Dela detta jobb

Biträdande fritids- och kulturchef

Habo kommun