pedagogjobb.se

Välkommen till Smålands bästa skolverksamhet!

Inom Barn-och Utbildningsavdelningen erbjuder vi dig som medarbetare en arbetsplats där utveckling och initiativtagande sätts i centrum. Vi arbetar hårt för att öka delaktigheten och engagemanget hos våra medarbetare genom att skapa forum för diskussion och kunskapsutbyte. Arbetet med så kallade lärgrupper syftar till att ta avstamp i vetenskap och beprövad erfarenhet för att nå och sprida medarbetarnas egna tankar och idéer.

Läs mer om varför du ska jobba i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: http://www.aneby.se/jobbahososs

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad lärare, tjänsten kommer att innebära arbete som bildlärare på 70% och arbete med elever i behov av särskilt stöd på 30%.
För att du ska trivas med arbetet tror vi att du är innovativ och gillar att jobba tillsammans med andra. Som vår nya medarbetare utvecklar du elevers förmågor och skapar en god arbetsmiljö på enheten tillsammans med kollegor.
Som lärare planerar och genomför du undervisning som syftar till att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Du dokumenterar och följer upp utvecklingen och kommunicerar denna med elev och vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarexamen. Gärna erfarenhet av undervisning från åk 3-9.
Som person har du god självinsikt och anpassar dig naturligt efter ändrade omständigheter. Du har en förmåga att strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt, både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser att du kan leda och motivera andra på ett pedagogiskt sätt för att nå uppsatta mål och främja utvecklingen hos den enskilde individen. Interaktion och kommunikation faller sig naturligt för dig och du har lätt för att sätta dig in i någon annans perspektiv med bibehållen professionalitet.
Erfarenhet är dock alltid meriterande, i synnerhet om den gjort dig till en bättre lärare.

ÖVRIGT
Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Logga

Bildlärare klass 6-9 Furulidskolan

Ansök nu

Dela detta jobb