pedagogjobb.se

Logga

Bildlärare i kombination med annat ämnen till Stenungskolan - Vikariat

Ort
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Bildlärare i kombination med annat ämnen till Stenungskolan - Vikariat

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Stenungskolan är en grundskola för årskurs 7 - 9 med ca 430 elever. Skolan är centralt belägen mitt i Stenungsund med närhet till service, affärer och allmänna kommunikationer. Stenungskolan eftersträvar att vara en trygg och lärande miljö där vi trivs tillsammans och utbildas till världsmedborgare som står rustade för framtidens utmaningar.

Arbetsuppgifter:

Vi letar efter en medarbetare som kan bidra till vår verksamhet med sin profession, kreativitet och inspiration!

I rollen som bildlärare hos oss ansvarar du för att planera, undervisa och utvärdera eleverna. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö i klassrummet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling. Du ska arbeta nära skolans personal för att skapa en röd tråd i elevens hela skoldag. Vi eftersträvar att se oss som en gemensam enhet på skolan.

Som lärare hos oss ska du också arbeta för att erbjuda våra elever en meningsfull undervisning. I det ingår det att uppmuntra till allsidiga kontakter, social gemenskap och att stärka grupprelationer.

Du arbetar också tillsammans med personalen i arbetslaget för att barns inflytande, delaktighet och eget ansvar utvecklas i skola och fritidshemsomsorgen.

Vi tror att du är duktig på kommunikation och samspel med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor. Du gillar att vara med och påverka och ta ansvar för din arbetsplats. Ser det som självklart att vara lösningsfokuserad och sträva efter att nå högre måluppfyllelse tillsammans med dina kollegor.

Du ser att modern teknik är en självklarhet i dagens skola - som ger stora möjligheter till utveckling.

Kvalifikationer:

Vi söker en legitimerad bildlärare för åk 7-9, gärna i kombination med andra ämnen.

Du ska ha ett arbetssätt där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del. Du är en god ledare i klassrummet med tydlighet i kommunikation, mål och resultat. Du har egenskaper som innefattar både struktur och kreativitet.

Stor vikt läggs vid personligt lämplighet och förmåga att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder:
Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. En möjlighet att vara delaktig och kunna påverka vår skolas utveckling. Du vill framförallt vara med och utbilda Världsmedborgare!

Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt, detta och lärarlegitimation ska tas med redan till första intervjun.
 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstidens slut, så skicka in din ansökan redan idag!
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-10-25

Arbetsgivarens referensnummer: A979198

 

Upplysningar lämnas av:

Mattias Berntsson
Rektor
Telefon: 0303-73 26 04
E-post: mattias.berntsson@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Dela detta jobb

Logga
Bildlärare i kombination med annat ämnen till Stenungskolan - Vikariat

Stenungsunds kommun