pedagogjobb.se

Logo

Bergshamraskolan söker lärare till höstterminen 2019

Företag Solna stad
Ort
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Bergshamraskolan söker lärare till höstterminen 2019

Bergshamraskolan är en F-9-skola med ca 420 elever. Skolan ligger in på knuten med Edsviken och Ulriksdals slottspark, vilket innebär att vi har nära till naturen men samtidigt bara 12 minuter från centrala Stockholm med tunnelbanan. På Bergshamraskolan arbetar vi aktivt med strukturer och arbetssätt i syfte att skapa delaktighet i skolan. Vi är en decentraliserad organisation där mycket av ansvaret för arbetet ligger hos de egna arbetslagen hos oss. Varje arbetslag leds av en arbetslagsledare med utökat ansvar. Genom klassråd, elevråd och föräldraråd har också elever och föräldrainflytande över skolans arbete. Du kan läsa mer om oss här.

Inför höstterminen 2019 söker vi efter lärare

Till Bergshamraskolan söker vi nu dig som vill bli en del av lärarkåren hos oss. Är du en lärare som vill arbeta på en skola som präglas av delaktighet och trygghet? Då är detta skolan för dig! Vi går igenom urvalet löpande, så om du tror att din nästa utmaning finns här på Bergshamra till hösten 2019-inkom med din ansökan redan idag!

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du är behörig lärare med lärarexamen och lärarlegitimation samt har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Vi söker dig som kan skapa situationer där elever lyckas. Ditt ledarskap bottnar sig i tron om att alla barn kan och vill utvecklas. Din undervisning utgår från vetenskap och beprövad erfarenhet som gör att du lyckas skapa goda lärmiljöer (didaktisk, emotionell och fysisk). Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och har stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor.

Du har ett positivt förhållningssätt till IT som ett självklart verktyg i såväl pedagogik som dokumentation. Din arbetsinsats grundas utifrån ett stort engagemang där du är initiativrik och vill vara med och utveckla vår skola. Du är väl förtrogen med Lgr 11 och har kunskap om svenska som andraspråk och andraspråksinlärning. Du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt och säkerställer att alla processer fullföljs med god kvalitet

Mer information och ansökan
Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 22/4. I dagsläget är inte uppdrag och ämnen helt klara, men vi ser gärna att du som är intresserad av en skola i progressiv utveckling, där digitalisering, mångfald och en lärande organisation präglar vardagen, visar ditt intresse så att vi kan matcha din profil mot våra behov inför skolstarten i augusti 2019. Intervjuer kommer av den anledningen att hållas löpande under annonseringstiden. Om du är intresserad av fler av våra skolor i Solna kommer du i din ansökan få välja vilka skolor du främst är intresserad av, så att du som kandidat på ett smidigt sätt slipper att skicka in fler ansökningar till våra skolor.

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Attrahera & Rekrytera, rekrytering@solna.se

Vid frågor gällande skolan är du välkommen att höra av dig till Curt Ohlsson, rektor på Bergshamraskolan, 08 - 746 16 25 eller Maria Gamba Randér, biträdande rektor på Bergshamraskolan, 08-746 16 26.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

Logo
Bergshamraskolan söker lärare till höstterminen 2019

Solna stad