pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Bemanningsenheten söker duktiga timvikarier till skola och fritidshem

Ansök nu

Bemanningsenheten söker duktiga timvikarier till skola och fritidshem

Kommunstyrelseförvaltningen, HR-avdelningen, Bemanningsenheten

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Bemanningsenheten söker nu nya timvikarier till skola och fritidshem, förskoleklass - 9:an. Det är en intermittent anställning där man arbetar efter behov och är timavlönad.

Arbetsuppgifter

Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till längre tid och arbetsstället kan variera från dag till dag. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag men gärna två dagar i veckan. I denna roll ska du vara beredd på att kliva in i ett klassrum, antingen med en planering eller utan och ersätta ordinarie lärare. Du ska också vara beredd på att kunna hantera barn på fritids i olika åldrar i både inne- och utelek.

Kvalifikationer

Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel, ansvarsfull, initiativrik och lätt att samarbeta med. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Du är välkommen att söka hos oss om du är 18 år fyllda. Erfarenhet är inte ett krav men meriterande. Körkort och tillgång till bil är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Om du går vidare i processen så kommer du att bli kallad till intervju via mail, så håll koll i både inkorg och skräppost. Rekryteringen sker löpande.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logo
Bemanningsenheten söker duktiga timvikarier till skola och fritidshem

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen