pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Behörig Tungutbildare

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Behörig Tungutbildare

Om arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är ”en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet”. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan På Tegelbruksskolan arbetar vi tillsammans för att alla ska ha en trivsam och trygg utbildningstid. God arbetsmiljö, kamratskap och härlig stämning skapar förutsättningar för goda studieresultat. Personalgruppen som arbetar med skolan består av drygt 60 personer. Skolan är i expansivt skede med utveckling av gymnasieutbildningen, vuxenutbildningen och flera fortbildningar för de aktuella branscherna.

Arbetsuppgifter

Du kommer att utbilda elever mot C/CE behörighet mot prov på Trafikverket men även inom Komvux. Det kan även bli aktuellt med YKB utbildningar (35 timmar och 140 timmar) och BE.

Kvalifikationer

Du är behörig trafiklärare som brinner för att utbilda! Du vet vad som krävs för att få eleverna att nå målen. Du känner dig trygg med att utbilda såväl i teorisalen som i bilen. Behörig Trafiklärare på tunga behörigheter är ett krav. Andra behörigheter inom området är meriterande och tjänsten kan formas utefter detta.

Anställningen

Omfattning:

Heltid

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Tillträde:

Tillträde efter överenskommelse

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:

2022-12-2

Referensnummer:

C112041-2022-15

Kontakt

Johan Jönsson

Bitr. Rektor

0435-28193

johan.jonsson2@klippan.se

Ronny Olesen

Enhetschef

0435-28249

ronny.olesen@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst

0435-28000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Dela detta jobb

Logo
Behörig Tungutbildare

Klippans kommun