pedagogjobb.se

Logga

Behörig svensklärare åk 6-9 (vikariat)

Ansök nu

Behörig svensklärare åk 6-9 (vikariat)

Internationella Engelska Skolan Enskede söker en dynamisk och entusiastisk lärare i svenska på heltid med tillträde den 20:e april 2020 t.o.m. april 2021 (vikariat). Vi söker en behörig lärare i svenska för undervisning i åk 6-9. Mentorskap för 16 elever ingår i tjänsten.

 Vi söker Dig som är legitimerad svensklärare som älskar att undervisa och som sätter eleven i centrum. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt, är flexibel och visar stort engagemang i ditt arbete. Internationell erfarenhet och goda kunskaper i det engelska språket är meriterande eftersom engelska är arbetsspråket på skolan. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

Internationella Engelska Skolan Enskede är en skola för årskurserna 4-9 med 900 elever och 70 medarbetare. Den är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och alla tycker om att komma till skolan varje dag. Alla lärare har den berikande erfarenheten av att vara en klassmentor. Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska. Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva. IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

Dela detta jobb

Logga
Behörig svensklärare åk 6-9 (vikariat)

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB