pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Behörig lärare i NO/TK

Ort
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Behörig lärare i NO/TK

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Sätraskolan är en F-9 skola som ligger i södra Stockholm i nära anslutning till tunnelbanan på röda linjen. Sätraskolan är en skola som expanderat kraftigt de senaste åren och vi har nu behov av nya medarbetare. Idag har skolan 750 elever och 150 anställda. Skolan har förutom vanlig grundskola även en stor grundsärskola, CSI grupper, Lokala SU grupper och flera förberedelseklasser. Vi är det självklara valet för barn och föräldrar som bor i Sätra. Skolans resultat har ökat stadigt de senaste åren och för oss är arbetet med relationer viktigt. Vi jobbar också förebyggande och främjande för att motverka kränkningar och att skapa arbetsro i undervisningen. Vi jobbar för att undervisningen ska vara begriplig och meningsfull och beröra eleverna med målet att samtliga elever ska få behörighet till gymnasieskolan. På skolan är det " högt i tak" och vi söker ständigt nya medarbetare som vill utveckla nya idéer och bidra till att Sätraskolan lever upp till mottot " En skola att längta till och lyckas i "

Vi söker nu en vikarie i NO/TK för undervisning i åk 6 och 7 på 50-75%. Vi ser helst att du har erfarenhet av ett liknande uppdrag samt har lärarlegitimation i NO och TK. Vikariatet sträcker sig  till sista februari.

Du behöver ha en god förmåga att leda ungas lärande, vara en tydlig ledare i klassen och kunna skapa intresse och nyfikenhet hos eleverna. För oss är relationer viktiga och en grund att bygga goda lärsituationer på.

Du får gärna ha erfarenhet av undervisning på mellanstadiet. Det är också viktigt att du är väl insatt i hur undervisning kan lägga upp digitalt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Deltid

Tillträde

     snarast

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     ca 75%

Ort

     Stockholm

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/6755

Kontakt

  • Lena Jönsson Bitr. rektor, 08-50824295

Facklig företrädare

  • Mika Laine LR, 08-50824220

  • Anna Forslöw LF, 08-50824220

Publicerat

     2021-11-16

Sista ansökningsdag

     2021-11-30

Legitimationskrav

     Lärare

Utbildningskrav

     Högskola/universitet

Dela detta jobb

Behörig lärare i NO/TK

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen