pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Barnskötare till Sjöhagens förskola.

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-02

Ansök nu

Barnskötare till Sjöhagens förskola.

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Vi söker en barnskötare på en tillsvidareanställning till Sjöhagens förskola. Förskolan ligger beläget nära skog och natur och har en utedag en dag i veckan när man både tillagar och äter lunchen utomhus. Barnen sover utomhus i vagnar. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med förskollärare och barnskötare. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig med ett tillåtande, professionellt förhållningssätt i din yrkesroll. Du är intresserad, tillåtande och öppen till utvecklingen av IKT och har lärandet i fokus. Du har en modern kunskapssyn och är inlyssnande, lyhörd och ser barnen som medskapande i sitt lärande. Utifrån läroplanen och övriga dokument som reglerar utbildningen samarbetar du med dina kollegor för att utveckla och driva den framåt, alltid utifrån ett barnperspektiv.

Kvalifikationer

Vi söker en utbildad barnskötare som:

-vill vara med och utveckla vår enhet

-har barnen i fokus

-har ett positivt synsätt till arbetet med våra brukare

-är väl förtrogen med vår läroplan

-är van att arbeta med digitala verktyg

-är intresserad av barns läroprocesser och utveckling

-är van att arbeta med pedagogisk dokumentation, Unikum

-har lätt att samarbeta med andra

-har erfarenhet av att arbeta aktivt och medvetet med utomhuspedagogik

Erfarenhet av arbete i förskola med barn i åldrarna ett till fem år, datakunskap, erfarenhet av pedagogisk dokumentation och arbete i Unikum är meriterande.

Erfarenhet krävs

Om arbetsplatsen

Inom Norrtälje nordöstra förskoleområde ingår Körsbärets förskola, Svanberga förskola, Sjöhagens förskola och Vätö förskola. Norrtälje kommunala förskolors vision är: "Sveriges mest utvecklade förskolor gör alla barn till vinnare."

Norrtälje kommuns värdegrund är:

-Invånaren först

-Höga förväntningar

-Allas lika värde

Om du arbetar hos oss måste du ha förståelse för, och stå bakom dessa värderingar.Det gäller gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Precis som vi har du också ett barnrättsperspektiv i ditt dagliga arbete, i enlighet med barnkonventionen.

Anställningsform

Deltid 75% tillsvidare

Tillträde datum 220101 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-11-02

Sista ansökningsdag:

2021-12-02

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Kia Kilpinen, kia.kilpinen@norrtalje.se, 0176-284232

Barnskötare/ Fackligt ombud kommunal

Marie Carstad, marie.carstad@norrtalje.se

Förskollärare

Gabriella Sjölund, gabriella.sjolund@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
Barnskötare till Sjöhagens förskola.

Norrtälje kommun