pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnskötare till Sågens förskola

Företag Mjölby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-29

Ansök nu

Barnskötare till Sågens förskola

Om arbetsplatsen

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med cirka 28 400 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på vårdboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss? 

Är du en positiv och nyfiken förskollärare som vill vara med och göra skillnad för varje barn varje dag? Då är det dig vi söker! 

Sågens förskola har plats för cirka 35 barn. Förskolan har två avdelningar, Kvisten för de minsta barnen och Klingan för de äldre. 
Förskolan finns i centrala Mantorp, nära pendeltågsstationen. Vi har en trevlig utegård och närhet till grönområde.

Arbetsuppgifter

Som barnskötare ska du ska bidra i att planera, dokumentera och utveckla undervisningen utifrån förskolans styrdokument. 
Du ska bidra i de målstyrda processerna, och i undervisningen bidra för att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. 
Din planering och genomförande utgår från läroplanen och från det kunnande och de erfarenheter som barnen tidigare har tillägnat sig. 
Du tar tillvara på spontant uppkomna aktiviteter och barnens intressen, vardagliga aktiviteter och rutiner i förskolan blir en del av undervisningen. Tillsammans med övriga teamet och barnen är du med och utvecklar miljöer som inspirerar till utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har barnskötarutbildning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i förskola. 

Du har tillit till barnets kompetens, som tas tillvara som en viktig resurs i lärprocesserna. Du är tydlig och lyhörd i ditt sätt att kommunicera och förväntas vara en god förebild med ett respektfullt bemötande. 

Du har förmågan och intresset för att ta ett aktivt ansvar för att skapa och bibehålla goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har god förmåga för samarbete med människor i olika sammanhang och funktioner. 

Du söker möjligheter till förbättring av organisationen och tar initiativ och bidrar till förändring samt har god förmåga för att organisera och strukturera arbetet. I det systematiska kvalitetsarbetet arbetar du både med analys och bedömning för att fortsatt utveckla förskolans undervisning och utbildning. 

Vi erbjuder dig som barnskötare i Mjölby kommun ett positivt klimat för utveckling av förskolans verksamhet med en gemensam vision och utvecklingsplan för alla förskolor. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2022-09-29

Referensnummer: C102485

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Therese Rudin
Rektor förskolor Mantorp
010-234 59 79
therese.e.rudin@mjolby.se

Facklig företrädare

Kommunal väst sektion 5
010-234 57 64
vast.ost@kommunal.se

Övrigt

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. 

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Barnskötare till Sågens förskola

Mjölby kommun