pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Barnskötare till grundsärskolan vid Rösjöskolan, Sollentuna kommun.

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Barnskötare till grundsärskolan vid Rösjöskolan, Sollentuna kommun.

Arbetsbeskrivning

Rösjöskolan är en inkluderande skola, där alla elever ska få arbeta utifrån sina förutsättningar, känna trygghet och vara en del av ett sammanhang.

Rösjöskolan är en kommunal grund- och grundsärskola om cirka 400 elever från förskoleklass till årskurs 6 i Edsberg, Sollentuna kommun. Med närhet till naturreservat, en inspirerande skolgård och med aktiva klassrum skapar vi rörelse genom hela skoldagen och finner lärande såväl inne som ute. Rörelse är en viktig del av skolans hälsofrämjande arbete och det syns bland annat genom att vi varje morgon startar med pulshöjande aktiviteter på skolgården, vilka leds av skolans lärare i idrott och hälsa.

Skolan arbetar utifrån det evidensbaserade Olweusprogrammet för att förebygga kränkande behandling. Rösjöskolan är Olweuscertifierad och verksamheten arbetar med PBS, positivt beteendestöd vilket all personal får regelbunden handledning i av vår beteendeanalytiker.

Rösjöskolans grund- och grundsärskola har sex förstelärare och våra förstelärare leder tillsammans med skolledningen verksamhetens utvecklingsarbete, vilket sker varje vecka för skolans samtliga lärare.

Verksamheten satsar på digitala verktyg och med en god infrastruktur där skolan från förskoleklass till årskurs 6 är en till en. På skolan arbetar en digitaliseringsmentor som leder och stödjer den vidare digitaliseringsutvecklingen inom verksamheten. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av att i din undervisning använda de digitala verktygen som en del för att skapa lärande och utveckling.

Vi söker fyra barnskötare till grundsärskolan på Rösjöskolan i Sollentuna kommun. Du tycker att det är viktigt att få arbeta och skapa förutsättningar om att få varenda elev att utvecklas och samtidigt bidra till att utveckla skolan tillsammans med utvecklingsbenägna och kreativa kollegor.

Kvalifikationer

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med elever inom ämnen och ämnesområden.

Det är meriterande om du har erfarenhet av TBA, tillämpad beteendeanalys, och andra kommunikationsverktyg.

Barnskötare med erfarenhet av tidigare arbete i grundsärskolans ämnes och ämnesområden.

Du är en trygg person med god förmåga att samarbete och fatta egna beslut. Du har ett positivt och inkluderande förhållningssätt. Vi ser att du har god förmåga att organisera och arbeta mot verksamhetens mål.

Förmågor och färdigheter

Personlig mognad
Integritet
Flexibel
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Muntlig kommunikation
Lojal
Ledarskap
Strukturerad

Vi erbjuder

Vi erbjuder en verksamhet med hög pedagogisk kompetens där du tillsammans med blivande kollegor utmanar och utvecklar varandra. 

Skolan har ett eget tillagningskök som lagar mat med hög kvalitét och där som medarbetare ges möjlighet att äta pedagogisk lunch.  

I länk kan du läsa om vilka förmåner och utvecklingsmöjligheter du som medarbetare i Sollentuna kommun erbjuds. https://www.sollentuna.se/jobb--foretagande/jobb-och-praktik/sollentuna-kommun-som-arbetsgivare/personalformaner/

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

Logga
Barnskötare till grundsärskolan vid Rösjöskolan, Sollentuna kommun.

Sollentuna kommun - Utbildningskontoret