pedagogjobb.se

Barnskötare till grundsärskolan på Bredängsskolan

Ort
Utgår

2020-11-26

Ansök nu

Barnskötare till grundsärskolan på Bredängsskolan

Arbetsplats
Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga medarbetare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa medarbetarna.
Bredängsskolan är en mångkulturell F-9 skola med ca 28 elever på grundsärskolan. Totalt har vi ca 530 elever med åtminstone 30 olika modersmål. Skolan ligger i Bredängs centrum med närhet till både natur och kultur. Vår vision är att Alla ska lyckas!
För att Alla ska lyckas satsar vi mycket på språkutvecklande arbetssätt och digitala verktyg i undervisningen. Vi vill att våra elever ska lyckas nå sina personliga mål med skolan. För att Alla ska lyckas följer alla lektioner samma struktur.
Bredängsskolans ordnings- och trivselregler beskriver förväntningarna på hur vi ska vara mot varandra för att Alla ska lyckas. Dessa förväntningar handlar bl.a. om att vi ska bemöta varandra på ett positivt och respektfullt sätt.
Läs mer om vår skola på www.bredangsskolan.se

Arbetsbeskrivning
Bredängsskolan söker två barnskötare till grundsärskolan. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta i grundsärskolan. Som barnskötare ingår du i ett arbetslag med pedagoger och elevassistenter som jobbar med elever med utvecklingsstörning, de har olika diagnoser och flerfunktionsnedsättningar. Tillsammans skapar ni i arbetslaget förutsättningar för barns lärande och utveckling. Undervisningen sker i huvudsak i mindre sammanhang utifrån varje elevs behov.
Barnskötare ansvarar för omvårdnaden (t.ex. genom att hjälpa eleven vid toalettbesök, måltider och med ytterkläder), materialvård samt öppning och stängning av verksamheten som är öppen vardagar mellan kl 6.30 och 17.15.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- Har en barnskötarutbildning.
- Utbildning och kunskap inom alternativ och kompletterande kommunikation (AKK) och tillämpad beteendeanalys (TBA) är meriterande.
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta i grundsärskolan.
- Har ett lågaffektivt bemötande och kan hantera stress.
- Tycker om och vill arbeta i team, men som självständigt kan planera och utföra sitt arbete.

Sök tjänsten/kontaktuppgifter
Vi söker två barnskötare till en tillsvidare heltidstjänst (100 %) och ett vikariat heltidstjänst (100 %) t.o.m. 2021-06-11 med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Anna Hoffsten på tel 073 917 96 02 eller fackligt ombud Staffan Litmo (Lärarnas Riksförbund) på tel 076 129 26 59.A

Dela detta jobb

Barnskötare till grundsärskolan på Bredängsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen