pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnskötare till grundsärskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-28

Ansök nu

Barnskötare till grundsärskolan

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

Arbetsplatsbeskrivning

Skarpnäcks skola ligger i Kärrtorp i södra Stockholm och är en F-9-skola som har ca 980 elever, därav ca107 elever i förskoleklass, 40 elever i grundsärskolan, och ca 165 medarbetare. Skarpnäcks skolas vision är: Hjärna - Hjärta - Hälsa med målet att ge alla elever verktyg för ett livslångt lärande, en trygg skolmiljö och förutsättningar för fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande. Skolan arbetar aktivt med inkludering både i grundskolan och mellan grundskola och grundsärskola.
Som anställd på Skarpnäcks skola erbjuds du en friskvårdspeng och en friskvårdstimme i veckan på arbetstid. Du har även möjlighet att som anställd i Stockholms stad köpa ett simhallskort till ett mycket förmånligt pris, vilket ger dig tillgång till Stockholms stads sim- och träningshallar.
Grundsärskolan är en viktig del av Skarpnäcks skola. Våra 40 elever är indelade i 6 grupper. Storleken på gruppen och personaltätheten avgörs av vilka elever som ingår i gruppen. Vi är 30 medarbetare som arbetar på grundsärskolan. Av dessa har vi en övergripande specialpedagog samt en biträdande rektor med ansvar för verksamheten. Skolans PREST-lärare undervisar även våra elever som är inskrivna i Grundsärskolan. Detta gäller både elever som läser ämnen och de som läser ämnesområden. Vi startar med PREST-ämnen från förskoleklass.

 

Arbetsbeskrivning

Skarpnäcks skolas grundsärskola söker nya medarbetare. Nu söker vi dig som är utbildad barnskötare med stor erfarenhet av att arbeta med elever som har kombinationen IF och autism. Du behärskar teckenspråk eller TSS. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med elever med epilepsi och utbildning inom området är meriterande.
Du vill arbeta med yngre elever (fsk till åk 3) som i sin vardag behöver stöd i att tolka och hantera sin omvärld. Du arbetar lågaffektivt och är tydlig och strukturerad i din kommunikation. Du är bra på att hantera utåtagerande beteenden och vet att du genom att vara steget före kan minska problemskapande beteenden. Du är en trygg och mogen person som är nyfiken på människor, både elever och kollegor.
Du är en lösningsinriktad och samarbetar väl med kollegor och elever.
Som barnskötare hos oss kommer du att arbeta i ett arbetslag och ha din grundplacering i en klass. Du kommer samarbeta med lärare, elevassistenter, EHT och skolledning.
Du kommer att stötta eleverna i undervisning och på fritids i grundsärskolan, enligt styrdokumenten.

Då samarbete är en så avgörande del av vårt arbete på grundsärskolan lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Barnskötare till grundsärskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen