pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnskötare till Braås och Dädesjö förskolor

Företag Växjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Barnskötare till Braås och Dädesjö förskolor

Dela den här annonsen Om arbetsplatsen

Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka
18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Vi söker nu barnskötare till våra förskolor i Braås och Dädesjö. Vi har en förskola i Dädesjö och tre i Braås och vi behöver nu utöka vår bemanning i januari då vi får nya barn att välkomna till oss. Förskolorna inom området jobbar alla utifrån samma målområden. Vårt fokus ligger på språk och trygghet och vi arbetar tematiskt där vi får med många olika målområden. Det finns stora möjligheter att bedriva undervisning utomhus, dels i våra utemiljöer men vi har också en närhet till både skog, ängar och lekplatser.

Vår Vision: På våra förskolor ska alla barn känna sig trygga och känna sig lika mycket värda. Alla barn ska bli sedda och lyssnade på och kunna vara den de är utifrån sina egna förutsättningar. Förtroende och tillit ska genomsyra verksamheten och alla ska känna att man är en del av gemenskapen. Tiden på förskolan ska kännas meningsfull och rolig, engagemang, glädje och lust ska upplevas i såväl planerad verksamhet som i fria aktiviteter. Alla, barn såväl som vuxna, ska känna sig välkomna när de kommer till förskolan.

Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med dina kolleger att ansvara för undervisningen i din barngrupp. Du deltar även i reflektioner där ni följer upp och planerar undervisningen. All personal arbetar aktivt i vårt systematiska kvalitetsarbete och bidrar med sina tankar och idéer. Vi samarbetar med övriga förskolor i området och vi driver våra olika utvecklingsområden tillsammans vilket ger ett stort kollegialt lärande.

Vårt prioriterade målområde är under detta läsår språk /flerspråkighet, vi arbetar tematiskt där vi alltid har stort fokus på språket men även på många andra målområden. Varje avdelning delar in sig i mindre grupper för att kunna möta varje barns enskilda behov men man har även undervisning i den stora gruppen.

Vi uppskattar vår personal, en god och hållbar arbetsmiljö är viktigt för våra medarbetare på våra förskolor. Hoppas att du vill bli en del av vårt team!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare, vi ser också gärna att du har erfarenhet av arbete på förskola.

Som barnskötare behöver du vara inlyssnande och ha ett positivt bemötande mot dem du möter på förskolan. Det är av stor vikt att du har förmågan och viljan att samarbeta över avdelningsgränserna. Trygghet är viktigt för oss, vi är nära barnen i vardagen, vi ser att det skapar en stor trygghet. Du behöver därför vara en trygg, närvarande pedagog som är engagerad i ditt arbete.

Tjänsterna är på 75-85% under perioden 2022-01-10 till och med 2022-07-01.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

2022-01-10

Tidsbegränsad till: 2022-07-01

 

Ansökan

Ansök senast: 2021-11-10

Referensnummer: UTBF 492/21

Ansök här

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  3

Kontakt Kontaktperson Marie Tegnvallius
Rektor Braås och Dädesjö förskolor
0474-62 20 05
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00
  Övrigt

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Lediga jobb

Dela detta jobb

Barnskötare till Braås och Dädesjö förskolor

Växjö kommun