pedagogjobb.se

logga

Barnskötare med kompetens inom utepedagogik till Raoul Wallenbergförskolan Järvastaden

Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-25

Ansök nu

Barnskötare med kompetens inom utepedagogik till Raoul Wallenbergförskolan Järvastaden

Raoul Wallenbergskolorna är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

RWS består idag av åtta förskolor och fem grundskolor i Bromma, Ekerö, Haninge, Mariehäll, Skokloster, Skövde, Solna och Uppsala. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten.

Raoul Wallenbergförskolan Järvastaden startade hösten 2017 och har närhet till ett fantastiskt naturreservat som vi gärna besöker för att utforska vår närmiljö tillsammans med barnen. Förskolan består av 12 avdelningar som är indelade efter ålder. Vi har som profil hälsa och idrott. Vi vill erbjuda barnen möjlighet att upptäcka och lära tillsammans genom bl.a. olika skapande uttrycksformer. Vår förskola vill ge barnen lust att lära och en positiv upplevelse till naturen. Vi jobbar även för att stimulera till språk genom sång, dans och drama. För oss är trygghet och tillit en grund för ett livslångt lärande.

Vi satsar nu på vår utemiljö och utepedagogik och söker därför dig som är en erfaren och ambitiös barnskötare med kompetens inom utepedagogik. Du är en person som drivs av viljan att göra positiv skillnad och som vill utveckla förskolan mot ökad kvalité. Vill du arbeta i nya fräscha lokaler, kunna vara delaktig i uppbyggnaden av det pedagogiska arbetet och få möjligheten att utveckla dig själv som pedagog då är det här rätt förskola för dig.

Vem är du?

Vi söker dig som är behörig barnskötare vilket innebär att du har genomfört Barn och Fritidsprogrammet eller på annat sätt utbildat dig till barnskötare. Du ska ha väl dokumenterad kompetens och/eller utbildning inom utepedagogik.

Arbetsuppgifterna innebär att du tillsammans med kollegor arbetar målinriktat, planerar, genomför och utvärderar verksamheten enligt gällande styrdokument och företagets värdegrund. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, lyhördhet samt din förmåga till god kommunikation med barn, föräldrar samt kollegor. Vi arbetar med TYRA-appen och utvecklar vår digitalitet på förskolan. Erfarenhet är meriterande.

Vi erbjuder dig:

·       Friskvårdsbidrag

·       Fyra planerings/utvärderingsdagar per år

·       Fria, pedagogiska luncher

·       En närvarande ledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med pedagogerna arbetar mot ambitiösa mål

Tjänsten som barnskötare är en tillsvidareanställning på 75-100% med 6 månaders provanställning och med tillträde 9 augusti 2021.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta rektor Monica Lagnetoft på e-post monica.lagnetoft@raoulwallenbergskolan.se eller mobil 070-745 50 61.

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

logga
Barnskötare med kompetens inom utepedagogik till Raoul Wallenbergförskolan Järvastaden

Raoul Wallenbergskolorna AB