pedagogjobb.se

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Gnosjö Kommun har förskolor i Gnosjö, Hillerstorp, Kulltorp, Nissafors och Åsenhöga med ungefär 500 inskrivna barn och ett drygt hundratal medarbetare. Vi arbetar utifrån Lpfö 18 och efter de unika förutsättningar som finns vid varje förskola och avdelning.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en pooltjänst vilket innebär att arbeta som vikarie på kommunens olika förskolor med basplacering på en förskola. Du är inspirerad och vill vara med och bidra till det dagliga arbetet och utvecklingen på våra förskolor. Du är engagerad och utgår från barnens förutsättningar när du tänker kring förskolemiljön och förskolans verksamhet. Du kommer ha en basplacering på en förskola antingen i Gnosjö eller i Hillerstorp.

Som barnskötare arbetar du med den dagliga tryggheten för våra barn och bidrar på så sätt till det enskilda barnets möjlighet till utveckling och lärande. Du arbetar tillsammans med arbetslaget och tar aktiv del i det pedagogiska arbetet på förskolan.

Vi ser nya möjligheter varje dag och vill arbeta för att barnen ska få vara med om spännande upplevelser i vardagen. Verksamheten ska formas utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt så att den ger möjlighet till kreativitet och utforskande.

Vi söker dig som medvetet arbetar med barnet i centrum är flexibel och har god samarbetsförmåga.


Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med yngre barn och pedagogiskt arbete. Vi ställer stora krav på din personliga lämplighet då vi jobbar med barn och att skapa möjlighet för barns trygghet och utveckling. Körkort och tillgång till bil krävs. . Vi ser att du har barnskötarutbildning och/eller examen från gymnasiets barn- och fritidsutbildning.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid. 80-100 %
Tillträde: Tillträde 2020-10-01 eller enligt överenskommelse. Tjänsten sträcker sig t.o.m. 2020-12-31.
Antal platser: 2


Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-09-22
Arbetsgivarens referensnummer: A972450
 


Upplysningar

Gunilla Andersson
Teamchef/rektor
0370 - 33 11 56

Anna Ejeson
Rektor
0370 - 33 33 20

Merja Mattsson
Rektor
0370 - 33 33 65

Susanne Millberg
Rektor
0370 - 33 33 03

Kommunal (genom växel)
0370 - 33 10 00

Barnskötare i pooltjänst till Gnosjö Kommun

Företag Gnosjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-22

Ansök nu

Dela detta jobb