pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Barnskötare/ Fritidspedagog till Tuna skola

Företag Vimmerby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Barnskötare/ Fritidspedagog till Tuna skola

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Tuna skola

Två mil sydost om Vimmerby ligger vackra och inbjudande Tuna. En aktiv bygd med fin boendemiljö och med vacker småländsk natur. Mitt i samhället ligger Tuna skola som är en F-6 skola och här går ca 50 elever. Hos oss arbetar skola och fritidshem nära varandra. I Tuna har vi en trevlig miljö med närhet till skog och mark och därför använder vi oss gärna av utomhuspedagogik.

Ditt nya jobb

Nu söker vi en barnskötare/ fritidspedagog till vår verksamhet på Tuna skola

I rollen ingår att tillsammans med ditt arbetslag driva den pedagogiska utvecklingen framåt och skapa en trygg och lärorik miljö för våra elever under skoltid samt arbeta på fritidshemmet vid skoldagens slut. Samarbete och samverkan mellan skola och fritidshem är en naturlig del för oss, där du kommer arbeta i skolan som resurs i en klass under dagtid och under eftermiddagen på fritids.

Du sätter elevernas kunskapsutveckling i centrum och lägger vikt vid deras lärande och utveckling under hela skoldagen. Du har en viktig roll för elevers lärande och kunskapsutveckling genom att vara en trygg vuxen och förebild som möter barnen och dess behov. 

  • Har du erfarenhet och eller kunskap om elever i behov av extra stöd?
  • Är det naturligt för dig att hjälpa eleverna se sig själva och sina styrkor?
  • Värdesätter du ett samarbete med olika pedagogiska kompetenser där ni har elevens hela dag i fokus?
  • Känner du till och kan tillämpa metoden ”lågaffektivt bemötande?”

Om ovanstående stämmer överens med dig och hur du vill arbeta i rollen som barnskötare/ fritidspedagog i skola och fritidshem kan du vara den vi söker.

Profil

Du har utbildning som barnskötare eller liknande samt har erfarenhet av arbete med barn. 

Som person är du kreativ, lyhörd och inkännande. Du förstår vikten av att skapa goda och förtroendefulla relationer med barn och elever och kan samtidigt sätta tydliga gränser. Du har en positiv inställning och en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

Är du utöver det nyfiken på nya utmaningar? Då bör du ta chansen att börja jobba hos oss och få möjligheten att vara del av en skola med positiva kollegor och en skolledning som gillar utveckling och vill driva skola och fritidshem framåt. 

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan så hoppas vi att vi ses!

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Visstidsanställning tom 22 december med eventuell möjlighet till förlängning
Sysselsättningsgrad: 75-100%
Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2022-09-30

Ansök snarast då intervjuer sker löpande. Anställning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. 

Barn- och utbildningsförvaltningen

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vår vision är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!"  Vi tycker det är viktigt med ett öppet klimat där vi lär oss av varandra i vardagen genom att ge och ta feedback, diskutera erfarenheter och prova nya idéer. Läs mer om oss och om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida: www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Kontaktpersoner

Diala Eliasson

Rektor

 

diala.eliasson@utb.vimmerby.se

 

Dela detta jobb

Logga
Barnskötare/ Fritidspedagog till Tuna skola

Vimmerby kommun