pedagogjobb.se

Liljeforsskolan

Har du ett stort engagemang för barn och ungdomar? Vill du göra skillnad för dem och skapa en stimulerande och utvecklande miljö? Liljeforsskolan söker en elevassistent och du är kanske den rätta för uppdraget!
Välkommen med din ansökan!

Liljeforsskolan är en F-5 skola med drygt 300 elever som ligger vid Gränbyfältet med närhet till stort grönområde, regnbågsparken, 4h-gården och bibliotek. Skolan har en stor och öppen skolgårdgård där det finns gott om plats för alla elever att leka och spela. På skolan arbetar vi med 2- och 3-lärarskap. Vi ser därför gärna att du vill samarbeta, är flexibel och är intresserad av utveckling. I skolan finns fyra arbetslag, F-3 AB, F-3 C, 4-5 samt fritidshemmet. Vi arbetar med att utveckla IKT-användningen samt arbete med bedömning för lärande på skolan och ser därför gärna att du har kompetens inom eller är intresserad av detta.

Läs gärna mer om Liljeforsskolan här (http://www.liljeforsskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta som resurs i klass tillsammans med lärare samt på fritidshemmet på eftermiddagarna. Du kommer att vara med i ett arbetslag/klasslag och bidra till att hela skoldagen blir utvecklande och lärorik för samtliga elever på skolan/fritids. Du kan komma att ansvara för enskild elev eller grupp elever som behöver extra stöd under hela sin dag. Då är du med eleven/eleverna och ansvarar för att planering och anpassningar/åtgärdsprogram följs.

En del av dina uppgifter kan handla om att tillsammans med övriga pedagoger vara delaktig i planering av aktiviteter på fritids och/eller på raster. Du kommer att vara ute med eleverna på rasterna.

En del av ditt arbete är att vara delaktig i att aktivt skapa en stimulerande och utvecklande miljö utifrån skolans och fritidshemmets styrdokument. I detta arbete ingår även dokumentation samt kontakt med vårdnadshavare.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du som söker har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Erfarenheter du besitter är arbete med elever i skola och/eller fritidshem samt att du kan planera och leda grupper i olika aktiviteter. Vi värdesätter om du har erfarenheter så som av språkutvecklande arbete och anpassningar i klassrummet, arbete med elever i behov av särskilt stöd och nyanlända och även av lågaffektivt bemötande och konflikthantering. Du har vidare erfarenhet av IKT-arbete på skola/fritidshem och du använder dator och/eller iPad obehindrat till dokumentation och kommunikation. Har du ytterligare språkkunskaper utöver svenska är det meriterande för tjänsten.

Som person är du både flexibel och kommunkativ vilket innebär att du dels har förmågan att se möjligheter i förändringar och dels har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Med en god samarbetsförmåga relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt och du behåller även ditt lugn och är samlad i olika situationer med förmågan att fokusera på rätt saker.


Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Karin Molin, biträdande rektor,018-727 09 77
Kim Milint, rektor, 018-727 59 12

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Barnskötare/Elevassistent till Liljeforsskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Dela detta jobb