pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnskötare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-26

Ansök nu

Barnskötare

Endre skola

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vilka är vi?

På Endre skola och fritidshem erbjuds du ett lärorikt, omväxlande och roligt jobb där du får utvecklas tillsammans med oss. Vi möter barnen som ska forma vår framtid. Endre skola är en F–6 skola med ca 80 elever. Skolan har bra kommunikationer och en fin utomhusmiljö. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter

Som en del av Endre skolas pedagogiska arbetslag är du med och skapar en meningsfull och utvecklande dag för barnen. Du är med och bygger en verksamhet som stimulerar barnens utveckling och lärande, men som också erbjuder vila och lek. 

Du är delaktig i arbetet med att planera, bedriva, utveckla och följa upp undervisningen i skolan utifrån barngruppens behov, fritidshemmets uppdrag enligt Lgr 22 och förvaltningens kvalitetsarbete. Undervisningen i fritidshemmet behandlar fyra kunskapsområden: språk och kommunikation, skapande och estetiska kunskapsformer, natur och samhälle samt lekar, fysiska aktiviteter och utevistelse.

Du kommer huvudsakligen att arbeta i klass men kommer även att arbeta på fritids. Öppningar och stängningar på fritids förekommer i denna tjänst. Vi söker dig som kan arbeta deltid eller heltid. Tjänsten är ett vikariat för läsåret 22/23. 

Vem är du?

Vi söker dig som har barn-och fritidsledarutbildning med god teoretisk kunskap om barns utveckling, lärande och omsorgsbehov samt hur man leder en barngrupp i pedagogisk verksamhet. Du ska vilja bidra med dina pedagogiska kunskaper hos oss. Arbetet kräver att du har ett lågaffektivt förhållningssätt men ändå kan sätta gränser och bemöta barn med särskilda behov på ett ödmjukt och professionellt sätt. 

Vi söker dig som är lyhörd, nyfiken och utvecklingsinriktad. Du tar initiativ, har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Du förstår svenska i tal och skrift.

 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Dela detta jobb

Barnskötare

Region Gotland - Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen