pedagogjobb.se

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Storskogens förskola startade upp i augusti 2018. Vi finns i Bredsand i Enköping. Förskolan har plats för 120 barn och vi arbetar i 4 block med åldershomogena grupper. Utöver det har vi en gemensam matsal samt tre stora gårdar och närhet till naturen.

Under läsåret 20/21 har vi genom statsbidrag fått möjlighet att utöka vår personalstyrka för att skapa mindre barngrupper.

Är du en nyfiken och engagerad barnskötare som söker nya utmaningar och som under kommande läsår vill vara med och skapa förutsättningar för barns utveckling och lärande? Välkommen att söka en tjänst som förskollärare på Storskogens förskola.

Vi hämtar vår pedagogiska inspiration från Reggio Emilias pedagogiska filosofi där lärmiljöer, projekterande och pedagogisk dokumentation är viktiga delar som vi arbetar med.
Vi ser oss som engagerade och medforskande pedagoger som arbetar utforskande med barnen.
Vår barn- och kunskapssyn grundar sig i att se barn som kompetenta och med hundra språk där varje barn ges möjligt att utvecklas i olika sammanhang.


ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare deltar du, tillsammans med övrig personal, i att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Arbetet innebär nära kontakt och samarbete med kollegor, barn och föräldrar.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med nyfikna barn som gör varje dag till en upptäcktsfärd.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad barnskötare, alternativt att du har en pågående barnskötarutbildning. Du har goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig i både tal och skrift. Viktigt att du har erfarenhet av arbete med barn genom anställning på förskola eller via APL.

Det är avgörande att du har stor förmåga att samarbeta och arbeta bra med andra människor. Du relaterar dig till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är flexibel och har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.

Du har förmåga till helhetssyn och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Logga

Barnskötare

Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-10

Ansök nu

Dela detta jobb