pedagogjobb.se

Logga

Barnskötare

Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-22

Ansök nu

Barnskötare

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad barnskötare till vårt fritidshem på Närlundaskolan. Hos oss har vi fina miljöer både inne och ute som stimulerar till lek och lärande. Närlundaskolan har ett inkluderande förhållningssätt och strävar efter att göra utbildningen tillgänglig för alla. Det betyder att vi möter stödbehoven med hög kompetens, bra organisation och goda lärmiljöer. Samarbetet mellan skola och fritidshem är en viktig del i detta och därför ingår alla personalkategorier i samma arbetslag.

Närlundaskolan är en personlig skola med bra stämning. Vi arbetar i åldershomogena grupper, men vid temaarbeten, friluftsdagar och i våra traditioner möts olika åldersgrupper och ofta är hela skolan tillsammans. De äldre elevernas fadderskap för de yngre är en av skolans styrkor. Vi sjunger och framträder mycket och gärna för varandra – musik, bildskapande och annan kultur är viktigt!

Det pedagogiska arbetet är evidensbaserat och vårt systematiska kvalitetsarbete är väl utvecklat. Elevernas resultat och andra mätningar analyseras och tolkas för att vi vill förbättra och finslipa våra metoder. Skolans fritidshem är en viktig del av verksamheten, som bidrar till elevernas trygghet, glädje och resultat.

Du som arbetar i Närlunda kommer ha möjlighet att delta i olika typer av fortbildning. Personalen har stort inflytande över vilken inriktning lärandet har. Tid finns i tjänsten och vi har pedagogiska konferenser varje vecka. Ekerö kommun har under senaste läsåret gjort en satsning på utveckling av fritidshemmen, denna satsning fortsätter även nästa läsår. Närlundaskolan deltar aktivt och en av projektledarna kommer från vår skola.  Vi deltar även tillsammans med Ekerö kommun i ett projekt om CPS, Collaborative and Proactive Solutions som vi kommer att fortsätta arbeta med framöver.

Välkommen att utvecklas med oss! 

Kvalifikationer

Du trivs med att arbeta med elever och du vill vara med och utveckla vårt fritidshem.

Du har en personlig mognad, vilket innebär att du är trygg, stabil och har god självinsikt.

Relationsbyggande är en viktig del i arbetet som barnskötare, såväl gentemot elever och vårdnadshavare som mot kollegor. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, skapar kontakter och underhåller relationer. 

Du samarbetar med andra människor genom att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat, samt låter uppföljningarna styra prioriteringar, planering och agerande. Du är strukturerad när du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete.

Tillträde: 2018-08-15 eller enligt överenskommelse

Omfattning: heltid

Anställningsform: tillsvidare

Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Caroline Lidström
Rektor
08-124 578 80

Mia Schmidt
Bitr rektor och specialpedagog
08-124 577 97

Anneli Kersmo
Kommunal
08-124 578 88

Du ansöker senast 2018-07-22 genom att klicka på knappen nedan.

Länk till den här sidanhttp://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=528&rmlang=SE

Dela detta jobb

Logga
Barnskötare

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen