pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Badmästare

Företag Klippans kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Badmästare

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Klippans badhus ligger organisatoriskt inom fritidsavdelningen på Kultur- och fritidsförvaltningen. Vi är nio anställda på enheten som alla drivs av att har roligt i jobbet och ge våra kunder en härlig upplevelse i vårat badhus och vid våra två utomhusbad. Förvaltningen jobbar med medborgarnas livskvalité i fokus och som anställd i badhuset ingår du i ett större sammanhang där vi gemensamt verkar för att Klippans kommun skall vara en fantastisk plats att besöka och bo i.

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Badhuset i Klippan är en viktig mötesplats för kommunens invånare. Här lär man sig simma, man tränar i vatten och på land och däremellan tar man en fika för att orka med nästa pass! För oss är besökaren central, vi möter kunden med en nyfikenhet vad just hen vill ha och ger människor ett mervärde och en högre livskvalité.

På badhuset erbjuder vi allt från babysim till vattengympa, cirkelträning i gymmet och en massa annan landträning.
För att Klippans badhus skall vara den attraktiva mötesplatsen som vi vill erbjuda är hög kvalité i våra olika verksamheter viktig. Att anläggningen är hel och ren är en självklarhet, att säkerhet kring badet är central och att kunden blir bemött med respekt, känner sig sedd och hörd. Är dessa saker viktiga även för dig är du välkommen till ett kompetent och glatt gäng i Klippan. Med kunden i fokus har vi satt breda öppettider för vår anläggning vilket betyder att arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällstid och helger.

Älskar du vatten eller att få människor att må bra - då är Klippans badhus din nästa arbetsplats.

Kvalifikationer

Det är ett krav att du har en formell utbildning som simlärare, baby och minisim, och det är meriterande om du behärskar vattengymnastik och kan vara instruktör i friskvård/gym.

Erfarenhet av arbete i badanläggning är meriterande liksom erfarenhet av kundbemötande, service och hygienarbete.
Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.

Har du andra språkkunskaper än svenska så är det meriterande.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Lön

Omfattning/Varaktighet

Heltid, 6 månader eller längre

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde 1 januari. Tjänsten är i första hand ett vikariat men goda möjligheter till tillsvidareanställning efter vikariatet finns.
Tidsbegränsat till: 2022-12-31
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Eva Jönsson , Enhetschef
Telefon 0435-28184
E-post eva.jonsson2@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-280 00

Ansökan

Ange referens: C68920-2021-4
Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Arbetsgivare

Klippans kommun
Kultur- och fritidsförvaltningar

Dela detta jobb

Logo
Badmästare

Klippans kommun