pedagogjobb.se

Logga

Arbetslagledare och lärare till fordonsprogrammet Rodengymnasiet

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-01

Ansök nu

Arbetslagledare och lärare till fordonsprogrammet Rodengymnasiet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

I tjänsten som arbetslagsledare och fordonslärare kommer du att leda arbetslaget i skolövergripande och/eller programspecifika frågor enligt en tydlig arbetsbeskrivning. Vi har behov av en arbetslagsledare/lärare som är väl insatt i formativ bedömning, informations och kommunikationsteknologi och branschspecifika frågor inom motor och transportsektorn och som i sin dagliga gärning kan fungera som en coach för såväl lärare och elever. Det är meriterande om du har branschvana från fordonsindustrin då våra elever bedriver APL undervisning i nära samarbete med lokala verkstäder. Det är också meriterande om du är insatt i frågor om neuropsykologisk funktionsnedsättning ( NPF) då vi prioriterar att NPF-säkra Rodengymnasiet 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill och kan arbeta som lärare i fordonstekniska kurser som exempelvis, personbilsteknik.Reparation av personbilar o transport, bromsar och chassi. Du kommer att tillhöra Fordons och transportprogrammet som har ett samarbete med motor och transportbranschen lokalt. Arbetslaget är i ett startskede att bli ett MBC- collage och deltar också i ett teknikprojekt tillsammans med Ekonomiprogrammet och Teknikprogrammet där du förväntas fungera som länken mellan skolledningen och de övriga programmen. I tjänsten ingår ett delat mentorskap med en kollega för en fordonsklass under ett läsår där du är väl insatt i hur gymnasieskolan arbetar med elevhälsa, HBTQ-frågor och gymnasieskolans värdegrundsuppdrag 

Kvalifikationer

 Du har behörighet i fordonstekniska kurser och har en meriterad erfarenhet av att arbeta som lärare i gymnasieskolan. Som person bidrar du till att skapa ett positivt arbetsklimat som stimulerar inlärning och motiverar elever och lärare att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Det är viktigt att du kan jobba i team, vill driva utveckling, bygga förtroendefulla relationer och bidra till att eleverna når uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid din inställning till elevers olika förutsättningar att lära, där du ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov och förutsättningar. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad, självständig och har höga ambitioner gällande kvalitet. 

Om arbetsplatsen

 Om arbetsplatsen På Rodengymnasiet får du bidra till en inspirerande och kreativ arbetsmiljö som öppnar dörrar till nya världar för våra elever. Genom att ge både trygghet och utmaningar vill vi skapa kraft hos våra elever att våga och klara mer än de tror. Gillar du att jobba i team kring en elevgrupp, skapa både struktur och upptäckarglädje tillsammans med andra kunniga pedagoger så kom till oss. Vårt ledord är: Vi ger liv åt dina drömmar! 

Tillträde 190813 eller enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Dela detta jobb

Logga
Arbetslagledare och lärare till fordonsprogrammet Rodengymnasiet

Norrtälje kommun