pedagogjobb.se

Logo

Är instrument, sång och barn din melodi? Sök Musiklärare hos oss

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Är instrument, sång och barn din melodi? Sök Musiklärare hos oss

En dag på jobbet 
Som musiklärare hos oss på Wasaskolan är du ytterst ansvarig för musikundervisningen för våra elever i åk 4-9. Du är också med i arbetsgrupper kring avslutningar och andra aktiviteter på skolan. Vi på skolan gillar musik och vill gärna att du vill vara med och se till att även vi i personalen svänger loss. En vanlig dag innehåller förutom undervisning, möten i arbetslag och kollegialt lärande tillsammans med hela skolans lärarkår och en himla massa musik förstås. 
 
Vem är du?   
Krav:   
- Examen med lärarlegitimation från lärarhögskolan 
 
Meriterande: 
- Tidigare undervisningserfarenhet inom musikämnet 
- Dokumenterad skicklighet inom pedagogiskt ledarskap och didaktik 
 
Personliga egenskaper: 
Att vara strukturerad och organiserad är centralt för att planera upp undervisningen för skolans elever. Du behöver vara flexibel och ha många strängar på din lyra. Utöver det söker vi dig som sätter elevens lärande i centrum och har höga förväntningar på personer i din omgivning. 
 
Vi erbjuder dig  
- professionella kollegor 
- engagerade elever 
- bra förmåner som anställd i kommunen 
- kollegiala lärande diskussioner varje vecka 
- verklighetsnära skolledning 
 
Välkommen till oss!  
Wasaskolan är en F-9-skola med idag 600 elever. Skolan ligger vid ett stort grönområden och har en stor skolgård. Lokalerna är ljusa och fräscha och underhålls kontinuerligt av vårt vaktmästarteam . Utöver det finns ett stort stöd i kringfunktioner för läraren. Vi har administratörer, elevhälsoteam, It samordnare och två skolledare som tillsammans med ledningsgrupp och förstelärare driver utvecklingen på skolan. Hos oss utgår allt vårt arbete med eleven i centrum perspektiv. Vi jobbar för att bygga upp Södertäljes bästa skola. Vill du vara med på vår resa? Sök tjänsten så hörs vi. 
 
Rekrytering sker löpande under annonseringstiden. Vid rätt kandidat kan rekryteringen komma att avslutas innan annonstidens slut. 
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Är instrument, sång och barn din melodi? Sök Musiklärare hos oss

Södertälje kommun – Utbildningskontoret