pedagogjobb.se

Logga

Är du vår nya specialpedagog på IES Linköping? (Åk 4-9)

Ort
Utgår

2020-01-25

Ansök nu

Är du vår nya specialpedagog på IES Linköping? (Åk 4-9)

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Är du vår nya specialpedagog på IES Linköping?

Som en del av vår elevhälsa så söker vi nu specialpedagog eller speciallärare till skolan för åk 4-9. I uppdraget ingår förutom att ge stöd i klassrummet, att genomföra kartläggningar, utredningar, uppföljningar och utvärderingar på olika nivåer samt handledning och konsultation till ledning och övriga pedagoger. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och vana av att samarbeta i arbetslag. Ett gott bemötande är också viktigt, mot såväl elever och vårdnadshavare som medarbetare. Du bör ha struktur och ordning i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du är flexibel och utåtriktad och att du vill arbeta för en fortsatt utveckling av verksamheten.

Om dig:

Du ska ha en specialpedagogisk- eller speciallärarexamen.

Som person är du drivande och strukturerad. Arbetet ställer höga krav på att du har en god analytisk och organisatorisk förmåga. Du har även mycket god samarbetsförmåga och erfarenhet av att arbeta i team. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Svenska som modersmål är ett krav för denna roll. 

Du ska även ha:

- pedagogisk kompetens om funktionsnedsättningsområden och/eller specifik fördjupning
- erfarenhet av att kommunicera och ge specialpedagogiskt stöd inom skolans verksamhet

Kollegor emellan så kommunicerar vi på engelska. Personalen förväntas dessutom att delta i möten, samt föra dokumentation och e-postkommunikation med både kollegor och studenter på engelska.

Vi tror på vår metod, the IES Ethos, att med tydligt fokus på studiero, trygghet och respekt bygga en positiv skolmiljö som är tillåtande och inkluderande – och som ger bra skolresultat.

Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och ansöka idag. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi bokar gärna in tid för intervju i syfte att presentera oss och skolan närmare och för att få möjlighet att få lära känna dig.

Välkommen med din ansökan!

Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Dela detta jobb

Logga
Är du vår nya specialpedagog på IES Linköping? (Åk 4-9)

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB