pedagogjobb.se

Är du vår nya F-3 lärare med SVA-kompetens?

Ort
Utgår

2020-06-02

Ansök nu

Är du vår nya F-3 lärare med SVA-kompetens?

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns? 
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen.
Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss!
Hos oss på Tenhults skolområde arbetar vi tillsammans för att utveckla självständiga, trygga och ansvarstagande individer. Tenhultsskolan ligger ca 15 km från Jönköping centrum med goda kommunikationer och natur runt hörnet. Vårt skolområde strävar efter att vara en tillgänglig och digitaliserad utbildning. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Vår vision är "en skola där glädje, trygghet och lustfyllt lärande ger oss alla framtidstro".

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva samt förbereda dem för livet och framtiden. Genom kunskap och kreativitet inspirerar du dina elever till ett lustfyllt lärande, att ta ansvar och att utvecklas. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen på ett sätt som utgår från en helhetssyn på eleven och elevens behov, i enlighet med läroplan och övriga styrdokument. Du kommer arbeta en dag i veckan som klasslärare i årskurs 1 och resten av tiden kommer du få jobba som resurs i årskurs 1-3. I slutet av höstterminen kommer vi att  behöva din SVA-kompetens då nuvarande SVA-lärare går på ledighet.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare åk F-3. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn. Vi ser gärna att du också har SVA-kompetens.

Som person strävar du efter att utveckla varje elevs förmågor kunskapsmässigt och socialt. Du har lätt för att skapa personliga relationer med eleverna och arbetar för trygghet och studiero. Du är en person som ser möjligheter även när något är svårt. Du är nyfiken och har god initiativförmåga. Du har samarbetsförmåga och klarar av att vara lugn i stressiga situationer, samt är flexibel och lyhörd för både barn, föräldrar och kollegor. Du tycker om att ta ansvar och är har ett flexibelt förhållningsätt. Du finns till för alla elever på skolan och har eleven i centrum när du arbetar.  

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Cecilia Larsson, Tf. rektor 036-103039
Malin Axelsson, bitr. rektor 036-103490
Fackligt ombud nås via administrationen 036-103050

Välkommen med din ansökan, tillsammans skapar vi lärglädje!

Förvaltning Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats Tenhultsskolan
Anställningsform Tillsvidare
Omfattning 100
Tillträdesdag 2020-08-11
Sista ansökningsdag 2020-06-02
Referensnr 20-60-0965
Publicerad 2020-05-12

Dela detta jobb

Är du vår nya F-3 lärare med SVA-kompetens?

Jönköpings kommun