pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Är du vår kreativa och inspirerande yrkeslärare inom Barn och fritid i Skellefteå?

Företag MedLearn AB
Ort
Utgår

2022-09-28

Ansök nu

Är du vår kreativa och inspirerande yrkeslärare inom Barn och fritid i Skellefteå?

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se. Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.

Vill du var med och bidra till en kvalitativ kompetensförsörjning inom barnomsorg, skola, fritidsverksamhet? Söker du ett arbete där du får jobba i team och vara kreativ? Vill du arbeta med kombinationsutbildning där barnskötare och elevassistenter utbildas integrerat med resurs för riktad språkundervisning? Då har du hittat precis rätt!

Medlearn har under hösten startat ett utbildningsuppdrag i Skellefteå och vi söker nu dig med genuint intresse för yrkesutbildning, pedagogik och utveckling.

Varför ska jag välja Medlearn som arbetsgivare?
Medlearn är en välrenommerad utbildningsanordnare inom yrkesutbildning som präglas av en nära koppling till yrkeslivet. Vi har verksamhet och medarbetarnätverk över hela landet och utvecklas ständigt och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är starka nyckelord. Vårt mål är att vara goda föredömen för varandra. Individanpassning präglar vår verksamhet vilket också innebär att du som medarbetare i samråd med din närmaste chef ges möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och dina karriärmöjligheter är stora. Som nyanställd hos oss ingår du i vårt introduktionsprogram vilket säkrar en trygg introduktion till arbetsplatsen och till dina arbetsuppgifter.

Vad är mina arbetsuppgifter? 
Du ansvarar för att utifrån våra styrdokument och vårt uppdrag inom kombinationsutbildning att planera, genomföra och systematiskt kvalitetssäkra och utveckla undervisningen. Du arbetar med bedömning, betygssättning och dokumentation samt handleder elever utifrån individuella behov och upprättad studieplan. Du uppmuntrar elever till delaktighet, kreativitet och personlig omtanke.

Vem är du? 
Du som söker är legitimerad/behörig yrkeslärare alternativt har du pedagogisk förmåga och yrkeserfarenhet från barn och fritidsområdet. Du har erfarenhet av och starkt personligt engagemang för lärande och utveckling av yrkeskunskap och yrkesidentitet inom branschen. Du bör ha god datavana, erfarenhet av vuxenutbildning, undervisning av elever med annat modersmål än svenska. Tidigare ledarskapsuppdrag är meriterande.
Som person är du flexibel, kreativ, ansvarstagande och strukturerad. Du gillar att samverka och värdesätter goda relationer till elever, kollegor och våra uppdragsgivare i Skellefteå kommun.

Ytterligare information 
Tjänsten är 100%. Undervisning sker på Campus i Skellefteå. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag. 
För frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Anneli Löf på anneli.lof@medlearn.se eller 070-389 76 14.
För frågor kring processen mejla HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se

Dela detta jobb

logga
Är du vår kreativa och inspirerande yrkeslärare inom Barn och fritid i Skellefteå?

MedLearn AB