pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Annebergs skola söker lärare i de tidiga åren

Företag Nässjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Annebergs skola söker lärare i de tidiga åren

Annebergs skola ligger i tätorten Anneberg, ett samhälle med drygt 800 invånare. Verksamheten omfattar en förskoleklass samt grundskola för årskurserna 1-6. Skolan har ca. 235 elever och 30 anställd personal. Skolan och fritidshemmet är centralt belägen i Annebergs samhälle och i direkt närhet till naturen. Vi har tillgång till en stor idrottshall, bandyplan och samlingslokal. I nära anslutning finns även Annebergs bibliotek och medborgarkontor.
Det finns goda bussförbindelser till Anneberg både från Nässjö och Eksjö.
Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter:

Annebergs skola söker en lärare till årskurs 2 inom ramen för åk 1-3. Klassen har 19 elever.
Uppdraget innebär att planera och genomföra undervisning tillsammans med klassens övriga personal eller grannklass för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas individuella förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper, sociala och personliga utveckling.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad och har behörighet att undervisa i berörda ämnen i grundskolans tidigare år.
Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.

Vi lägger stor vikt vid förtänksamhet, flexibilitet och ett salutogent förhållningssätt gentemot elever, kollegor och vårdnadshavare.

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2022-03-22. Eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Arbetsgivarens referensnummer: A1036753 - Kopia - Kopia (4)

Dela detta jobb

Logo
Annebergs skola söker lärare i de tidiga åren

Nässjö kommun