pedagogjobb.se

Logga

Ängskolan F-6 söker speciallärare

Företag Sundbybergs stad
Ort
Utgår

2019-03-28

Ansök nu

Ängskolan F-6 söker speciallärare

 

 

Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi. 

Vi på Ängskolan F-6 söker dig som vill vara med och vidareutveckla vår skola. Ängskolan är en F-6 skola med ca 600 elever. Skolan ligger i centrala Sundbyberg med närhet till grönområden och med mycket goda kommunikationer. Vår personal har alltid våra elevers bästa i fokus och arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla skolan. Vi arbetar för att vara en trygg skola med kompetent och behörig personal i pedagogisk framkant. Med arbetsglädje och samarbete i fokus når våra elever höga kunskapsresultat. 

Som speciallärare kommer du att huvudsakligen arbeta med elever i årskurserna 1-6. Skolan har sedan fem år tillbaka en mindre undervisningsgrupp där elever med olika typer av diagnostiserad språkstörning undervisas del av sin skoltid.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara arbete med elever med behov av stöd i sin utveckling för att uppnå kunskapskraven i läroplanen. Huvuduppdraget under det kommande läsåret är att arbeta med elever i behov av särskilt stöd i årskurserna 1-4.

Vi vill att du har en speciallärar- och grundskollärexamen med behörighet för låg- och mellanstadiet i svenska, matematik och engelska. Viktigt är att du är kunnig i olika metoder kring analys av elevernas behov i till exempel läsförståelse. Har du kunskap och erfarenhet av arbete med språkförsening eller språkstörning samt dyselexi är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, ledaregenskaper och personlig mognad. Ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses är också viktigt i vår rekrytering.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde  efter överenskommelse senast vid skolstart i augusti 2019. Ansök senast den 2019-04-15 . Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Dela detta jobb

Logga
Ängskolan F-6 söker speciallärare

Sundbybergs stad