pedagogjobb.se

Logga

Ämneslärare till Rodengymnasiet

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Ämneslärare till Rodengymnasiet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

Vill du jobba i ett glatt gäng med förmågan att förverkliga spännande idéer? Tillsammans med eleverna har vi både roligt och bryr oss om varandra samtidigt som vi gillar att blanda teori med praktiska moment. Passar det in på dig också, så sök till oss. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill och kan arbeta som lärare i företagsekonomiska ämnen, gärna i kombination med andra ämnen t ex samhällskunskap eller språk. Du kommer att tillhöra ett arbetslag som jobbar med återkommande projekt och koncept och som tillsammans med eleverna samarbetar med intressenter i kommunen i entreprenöriell anda. I tjänsten ingår även mentorskap. Du bidrar till arbetslagets utveckling och arbete med dina ämnesspecifika kunskaper. Du ingår i ett arbetslag där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt.

Kvalifikationer

Du är behörig i företagsekonomiska ämnen och har erfarenhet av att arbeta som lärare. Har du tidigare erfarenhet från näringslivet är det också en merit. Du bidrar till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Det är viktigt att du kan jobba i team, vill driva utveckling, bygga förtroendefulla relationer och bidra till att eleverna når uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid din inställning till elevers olika förutsättningar att lära, där du ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov och förutsättningar. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad, självständig och har höga ambitioner gällande kvalitet.

Om arbetsplatsen

På Rodengymnasiet får du bidra till en inspirerande och kreativ arbetsmiljö som öppnar dörrar till nya världar för våra elever. Genom att ge både trygghet och utmaningar vill vi skapa kraft hos våra elever att våga och klara mer än de tror. Gillar du att jobba i team kring en elevgrupp, skapa både struktur och upptäckarglädje tillsammans med andra kunniga pedagoger så kom till oss. Vårt ledord är: Vi ger liv åt dina drömmar!

Tillträde 2019-08-12. 

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.

• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Dela detta jobb

Logga
Ämneslärare till Rodengymnasiet

Norrtälje kommun