pedagogjobb.se

Ämneslärare i teknik, Trojenborgsskolan

Företag Mjölby kommun
Ort
Utgår

2019-06-28

Ansök nu

Ämneslärare i teknik, Trojenborgsskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du bli en del av oss?

Trojenborgsskolan är en skola för årskurs 6-9, som ligger i Skänninge. Skolan har cirka 240 elever och personalstyrkan är på cirka 30 personer.

Skolan deltar i ett 3-årigt spännande utvecklingsarbete om Samverkan för Bästa Skola med hjälp av processledare från Skolverket.

På skolan drivs också det hälsofrämjande Livsstil Skänninge tillsammans med lokala närings- och föreningslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i teknik
Mentorskap kommer att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i år 6-9 i teknik.
Du ser elevernas olika nivåer och behov och kan rätta din undervisning efter detta. Är flexibel och har god initiativ- och samarbetsförmåga. Du har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument.

Du vill arbeta i en kreativ och öppen atmosfär, har lätt att få kontakt med elever och att samarbeta med arbetslaget och ämneslagen.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete med stora möjligheter till kompentensutveckling. Det finns ett välutvecklat koncept med introduktionsperiod på upp till ett år med mentor för dig som är nyexaminerad och ett generöst friskvårdsbidrag!

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Ämneslärare i teknik, Trojenborgsskolan

Mjölby kommun