pedagogjobb.se

Ämneslärare i teknik 7-9

Ort
Utgår

2020-07-12

Ansök nu

Ämneslärare i teknik 7-9

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Du undervisar åk 7-9 i teknik och eventuellt i matematik. Vi är en skola på väg framåt och söker medarbetare som vill fortsätta det goda arbetet som pågår på vår skola. Tillsammans med kollegor planerar du undervisningen så att eleverna får en så god utveckling som möjligt. 
I tjänsten ingår också att vara klassföreståndare för ett antal elever som du möter i undervisningen. Du som är nyexaminerad lärare har självklart rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.

Välkommen till oss!
Jönköping växer som aldrig förr, våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalsskolan består av grundskola och grundsärskola 7–9 och vi har totalt ca 850 elever. Vi arbetar för att eleverna ska nå toppen av sin egen potential och för att de ska kunna nå dit behöver vi medarbetare som kan motivera, stimulera deras nyfikenhet och ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där eleven ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet.

Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping och har både närheten till city med dess faciliteter samt 10 minuters promenad till Jönköpings vackra stadspark. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har lätt för att bygga relationer med elever och ser helst att du är behörig lärare i teknik åk 7-9 och gärna har kompetens att undervisa i matematik.  Du är förtrogen med digital teknik och använder dig av det som ett naturligt redskap i undervisningen. 
Som person är du prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla ditt arbete. Du har ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och självklart en positiv elevsyn. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och kommer att tillhöra ett arbetslag där vi ser dig som en viktig del i en helhet som arbetar för att alla elever skall nå sina mål.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret.
Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden. Ange gärna dina referenser när du söker tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer
Irena Hanzek, rektor 036–106181
Krister Gren, bitr. rektor 036–103826
Martina Sörensen, Lärarförbundet 036–106194
Åsa Söderström, Lärarnas Riksförbund 036–106185

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Junedalsskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    2020-08-11
Sista ansökningsdag    2020-07-12
Referensnr    20-60-1513
Publicerad    2020-06-23

Dela detta jobb

Ämneslärare i teknik 7-9

Jönköpings kommun