pedagogjobb.se

logga

Ämneslärare i svenska, engelska och svenska som andraspråk

Ansök nu

Ämneslärare i svenska, engelska och svenska som andraspråk

Barn- och skolförvaltning

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Tunaskolan är en F-9 skola. På högstadiet har vi tre klasser i varje årskurs. På Tunaskolan har vi också en grundsärskola för årskurserna 1-9. Därtill har Östervångskolan också sin skolverksamhet i lokalerna på Warholms väg 10. Detta gör vår skola till en fantastisk arbetsplats. Här finns ett tvärsnitt av samhället och vi är oerhört stolta över vår skola. I vår enhet ingår också Mårtenskolan, en F-6 skola. I årskurs 7 tar vi emot eleverna på Tunaskolan.

Det kan inte nog poängteras hur viktigt det är med att arbeta med både hjärta och hjärna. Vi ser hela människan och vårt tydliga mål är att varje elev ska få utvecklas utifrån sin maximala potential men vi ser också vikten av att varje enskild medarbetare vidareutvecklas inom sin profession. Det livslånga lärandet i kollegiet så att säga.

Arbetsuppgifter

Utifrån beskrivningen av vår skola förstår du att samplanering och sambedömning är helt avgörande. Det är den helhet som delarna skapar tillsammans vi är ute efter.

Dina arbetsuppgifter är såklart ämnesläraruppgifter men dessa ska utföras i samklang med kollegiet.

Vi söker dig som

Vi söker nu dig som ser fördelarna med ett prestigelöst samarbete gällande kontinuerlig planering och bedömning. Vi söker dig som är öppen för andras åsikter och ser vinsten med att arbeta tillsammans. Vi söker dig som är förankrad i dina ämnen och genom det kan arbeta ämnesövergripande med kollegor i andra ämnen. Vi söker dig som har viljan att arbeta tillsammans med dina elever för att skapa den bästa lärmiljön som går att skapa. Vi söker dig som är stolt över att vara lärare.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: månadslön

Tillträde: 200810 eller enl. ö.k.

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-07-05

Referensnummer

2020/573

Kontaktperson(er)

Ana-Maria Rodrigues Friede, 046-3594712

Facklig(a) företrädare

Staffan Släger, LR, staffan.slager@lund.se

Bardha Bajram, LR, bardha.bajram@lund.se

Janet Ericsson, Lf, janet.ericsson@lund.se

Dela detta jobb

logga
Ämneslärare i svenska, engelska och svenska som andraspråk

Lunds kommun - Barn- och skolförvaltningen