pedagogjobb.se

Arbetsplatsbeskrivning

Alviksskolan är en kommunal F-9 skola i Bromma som är integrerad i Stockholms enda F-9 skola för elever med hörselanpassning. Skolan har cirka 1000 elever och här jobbar cirka 180 anställda med att sätta eleven i fokus under hela skoldagen. Vi vill att våra elever ska lyckas i livet genom att få en bra start på Alviksskolan. Våra medarbetare är engagerade, har en stor vilja att utveckla och förbättra skolan. Vi tar gemensamt ansvar på skolan för att göra roliga saker och trivas på arbetsplatsen. Det är viktigt att ha kul på jobbet tillsammans med kollegor och elever! På Alviksskolan har vi ett formativt förhållningssätt, vi gillar att utveckla nya undervisningsmetoder för att mötet mellan elever och oss vuxna på skolan ska bli så bra som möjligt.

Läs mer på http://alviksskolan.stockholm.se/


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en erfaren, engagerad och en positiv lärare för att arbeta med årskurs 3 på Alviksskolan. Du kommer vara huvudansvarig för en klass och undervisning i det dagliga samarbete med fritidshemmet. Som lärare har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevernas utveckling utifrån dess egna förutsättningar och du ska kunna ta tillvara och utveckla den kompetens som finns i klassen. Du kommer ha ett nära andra lärarna i arbetslaget i årskurs 1.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimation och behörig lärare mot de yngre åldrarna. Du är professionell, självständig och engagerad i arbetet med elevernas utveckling för att nå skolans mål samt väl förtrogen med gällande styrdokument. Du sätter eleven i centrum i alla situationer, du har en positiv elevsyn samt att du har en god förmåga att utveckla och planera undervisningen i samarbete med kollegor. Du är tydlig och ansvarstagande. Du använder digitala hjälpmedel som undervisningsmetod. Du har även lätt för att samarbeta med elever och vårdnadshavare så väl som medarbetare och skolledning. 

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.

Övrigt

Intervjuer kan ske under annonseringstiden.

Alviksskolan söker legitimerad lärare till årskurs 3

Ansök nu

Dela detta jobb