pedagogjobb.se

Aktivitetsledare till semestervikariat

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Aktivitetsledare till semestervikariat

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Den förebyggande verksamheten ska ge stöd och stimulans till företrädesvis personer över 65 år och deras anhöriga/närstående. Syftet är att skapa och bibehålla sociala kontakter samt att genom ett aktivare liv befrämja hälsan. Aktivitetsledarna arbetar för kundens välmående genom social samvaro, fysisk rörelse, intellektuell stimulans, kultur och hantverk. Vi finns på olika mötesplatser placerade runt om i Halmstad Kommun. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra aktiviteter och arbetsmetoder. I den förebyggande verksamheten ingår demensteam, aktivitetsledare, anhörigkonsulenter, Svalans dagverksamhet, frivilligsamordnare samt syn-och hörselinstruktörer. Aktivitetsledarens ansvar är att planera och genomföra aktiviteter efter behov och önskemål från kunderna. För att få ett utökat utbud av aktiviteter är aktivitetsledarens uppgift även att stödja frivilligkrafter som vill engagera sig i vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad äldre-pedagog, aktivitetsledare/fritidsledare eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du är serviceinriktad, ansvarstagande och sätter självklart kunden i fokus utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund. Du har en god samarbetsförmåga, både med kollegor i arbetsgruppen och med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Arbetet som aktivitetsledare förutsätter att du kan ta initiativ och vara självgående samt trivas och ta ledning i sociala sammanhang. Vi ser gärna att du också har kunskap och erfarenhet av arbete med äldre tex inom vård- omsorg eller liknande verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträde
Enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till
2020-08-31
Publicerad
2020-02-05
Ansök senast
2020-03-01

Upplysningar

 • Maria Ljungnér
  Enhetschef
  Telefon: +46 706326988
 • Kommunal
  Telefon: 035-138070
 • Oskar Olsson
  aktivitetsledare
  Telefon: 073-0584264

Ansökan

Referensnummer
C35081 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. För att bli aktuell för anställning vill vi att du visar upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen. Vi kommar att kalla kandidater löpande till intervju. Så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Aktivitetsledare till semestervikariat

Halmstads kommun