pedagogjobb.se

Administratör till Mantorps förskolor

Företag Mjölby kommun
Ort
Utgår

2021-06-20

Ansök nu

Administratör till Mantorps förskolor

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 28 000 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du bli vår nya kollega på våra förskolor i Mantorp?

Som administratör för förskolorna i Mantorp kommer du att ha ett nära samarbete med 3 rektorer. Det är 6 förskolor som ingår i dessa rektorsområden.

ARBETSUPPGIFTER
Som skoladministratör skall du bistå såväl rektorerna som medarbetare med administrativ hjälp. Du fungerar som en kontaktperson både internt och externt och är i vissa fall ett ansikte utåt.

I uppdraget ingår arbete i vårt elevregisterprogram, vikarieanskaffning, hålla egenkontrollsystemet uppdaterat, inköp och fakturahantering, arkivering, bistå rektor med övrigt administrativt stöd så som uppdatering av gemensamma dokument samt arbete med hemsidan.

En stor del av arbetet görs i lönesystemet. Det handlar om administrering av personalscheman, hantering av anställningar samt kontroll och rapportering av personalfrånvaro/närvaro.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med gymnasieutbildning, meriterande om du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration. Du har erfarenhet av administrativt arbete gärna inom förskola/skola och har mycket goda kunskaper i Officepaketet samt god kommunikationsförmåga i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i systemen Procapita, Raindance, Personec P, Tieto Education och Time Care pool.

Som person är du serviceinriktad, lättlärd och har en hög integritet. Du har en god förmåga att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du flexibel, har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö samt drivande och vill utveckla ditt arbete.

Då du dagligen kommer ha kontakt med rektorer, personal, vårdnadshavare och andra aktörer är det viktigt att du är lugn och uppmärksam i ditt bemötande.

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete, med interna utbildningar i de program som vi använder oss av.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Administratör till Mantorps förskolor

Mjölby kommun