pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Administrativ samordnare

Ort
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Administrativ samordnare

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla utbildningsförvaltningens centrala stöd- och utvecklingsorganisation. Du som vill vara med på vår resa mot ett sammanhållet utbildningsystem som vilar på en gemensam verksamhetsidé.

Ditt uppdrag

Du tillhör myndighet och resursteamet som är en del av Centrum för lärande och hälsa och kommer i ett initialt skede främst arbeta gentemot grundskolan/grundsärskolan samt gymnasiet/vuxenutbildning.

  • Ta fram statistik ur olika informationskällor, sammanställa underlag och ta fram presentationsmaterial. 

  • Projektleda olika former av större möten/utbildningar, interna och externa event.

  • Vara en part kring utredningsuppdrag till förvaltningen och i vissa fall utföra interna utredningar inom Centrum för lärande och hälsa.

Det här söker vi hos dig

Du har en mycket god administrativ förmåga där struktur är ett av dina ledord. Du är flexibel och tycker om att ha många bollar i luften. Du har en god samarbetsförmåga och bidrar alltid till teamets bästa. Du har en innovativ förmåga samt en förmåga att tänka utanför boxen.

Vi vill att du är legitimerad lärare, helst med grundskollärarexamen. Du ska ha erfarenhet som skolledare.

Vi vill också att du har erfarenhet av arbete 
- med skolutveckling inom utbildningsförvaltning t ex utvecklingsledare
- i en politiskt styrd organisation.
- med hela utbildningssystemet.

Du behöver har B-körkort.

Det här kan vi erbjuda dig

Du får möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en nyskapad och relevant organisation, som har till syfte att bidra till att Haninges barn och elever får möjlighet till en bra utbildning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med teamchef och i partnerskap med verksamhetscheferna för de olika verksamhetsområdena. Då tjänsten är ny så ligger det en stor möjlighet och ett ansvar i att forma tjänsten utifrån verksamhetens behov.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Administrativ samordnare

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen