pedagogjobb.se

Logo

4-6 lärare

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2021-06-18

Ansök nu

4-6 lärare

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Välkommen till en F-9 skola med ca 350 elever och närheten till skogen och Rönneå som våra grannar. Vi söker nya kollegor som vill vara med att utveckla vår skola. Här får du ta ansvar för våra elevers lärande tillsammans med dina kollegor. Vi har nyfikna elever som behöver fler lärare med hög kompetens, stort engagemang och hjärta.

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare för årskurserna 4-6, med start ht -21 i en åk 4. Vår blivande åk 4 är en liten grupp som du tillsammans med en lärarassistent kommer att arbeta i. I uppdraget ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i enlighet med läroplanen. Du planerar verksamheten på ett engagerat och målorienterat sätt och följer upp, bedömer och dokumenterar elevernas kunskapsutveckling. Som lärare har du förmågan att inspirera, tänka nytt och bidra till att skapa en skola där alla elever kan vara delaktiga, motiverade och lyckas utifrån sina förutsättningar.
Hos oss på Ljungbyhedsskol har du stor möjlighet att påverka din arbetssituation och utforma ditt arbete efter egna tankar och erfarenheter. Du kommer att ha ett nära samarbete med skolans övriga lärare i 4-6 arbetslag och ni planerar gemensamt för verksamheten. Arbetslaget har möten tillsammans och hjälps åt med planeringar, bedömningar och utvärderingar. Tillsammans ansvarar ni för det fortgående arbetet med att stärka och utveckla kvaliteten på undervisningen.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten krävs grundskollärarexamen med behörighet att undervisa i för avsedda årskurser. Det är meriterande om du även har behörighet i flera ämnen och har tidigare erfarenhet av att undervisa. Du ska ha en förmåga att kunna se varje enskild elevs behov av utveckling, i förhållande till läroplan och kunskapskrav. Vi ser även gärna att du är intresserad och kunnig inom IT i lärandemiljö och att digital utrustning används som en naturlig del i din undervisning. Ljungbyhedsskolan är en 1 till 1 skola där alla elever i åk 4-6 har en egen PC och vi arbetar bl. a i Teams.
Du är en trygg och tydlig ledare i klassrummet och du arbetar ständigt med att hitta olika vägar för att skapa engagemang och delaktighet bland dina elever. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du har väl fungerande relationer med såväl elever som vårdnadshavare.
Som person är du driven, initiativrik, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du har ett stort engagemang för lärande och skolutveckling och arbetar aktivt för att främja det kollegiala lärandet. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor, men trivs även med att arbeta självständigt.
Ljungbyhedsskolan tar kontinuerligt emot lärarstudenter. Det är viktigt att du är öppen för att delta i detta arbete då det är ett naturligt inslag i vår verksamhet
Vi söker dig som är en lugn, trygg och stabil person som gläds åt elevernas framgångar och har ett lösningsorienterat sinne. Du har nära till skratt och ser glädje och humor som viktiga beståndsdelar i din arbetsvardag.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde 9 augusti 2021
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Chanette Bellander , Rektor
Telefon 0435-28420
E-post chanette.bellander@ klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Ansökan

Ange referens: C56470-2021-3
Sista ansökningsdag: 2021-06-18

Arbetsgivare

Klippans kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen - Ljungbyhedsskolan

Dela detta jobb

Logo
4-6 lärare

Klippans kommun