pedagogjobb.se

Logo

2 lärare till Lillåskolan åk 1-3

Ort
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

2 lärare till Lillåskolan åk 1-3

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.se

Hofors Kommun satsar aktivt på förskola, skola och fritidshem. Huvudmålet är att förbättra resultaten och tända ett livslångt lärande. Bland våra framgångsfaktorer märks kollegialt lärande, personalcoachning, god tillgång på studiehandledare på modersmål och ett väl fungerande elevhälsoarbete. Alla nyanställda och vikarier inom förskola/skola får delta i introduktionsprogram.
En omfattande satsning på IKT pågår, vilket bland annat innebär att alla elever får tillgång till en egen surfplatta. Kommunen deltar också i olika utvecklingsprojekt och internationella samarbetsprojekt. I kommunen finns även partnerförskolor inom lärarutbildningen.
Välkommen att bidra till fortsatt utveckling med din entusiasm, din erfarenhet och din kompetens!

Lillåskolan i Hofors är en F-6 skola. Skolan består av ca 200 elever, två arbetslag och två fritidshem. Den är vackert belägen med skogen inpå knuten. Stämningen på skolan är mycket god och kännetecknas av bra sammanhållning, samarbete och framåttänkande. Du kommer att växa i yrket och utvecklas på en mycket trevlig arbetsplats, där vi värdesätter och efterlever ett tydligt ledarskap på alla nivåer.
Våra tre ledord är kunskap, trygghet och hälsa.
- Kunskap: Vi strävar efter att erbjuda en stimulerande pedagogisk miljö för att skapa fantasi, kreativitet och lust att lära.
- Trygghet: Vår skola och vårt fritidshem ska vara en trygg arbetsplats för våra elever. Där ska alla känna sig välkomna, trygga och positivt bekräftade.
- Hälsa: Vi strävar efter att väva in fysisk aktivitet och goda matvanor i skolans vardag som ett medel att främja lärandet och därmed stimulera till ett livslångt intresse för kost och hälsa.
Som lärare hos oss får du tillgång till introduktionsprogram, iPad, SmartBoards, förstelärare, specialpedagog och speciallärare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har lärarexamen i årskurs 1-3. På Lillåskolan värderar vi din samarbetsförmåga mycket högt. Du är också lyhörd för teorier och framsteg inom skolforskningen. Har ett öppet och nyfiket förhållningssätt till vad som gör skillnad och ger skolan framgång. Du är trygg och skicklig men samtidigt insiktsfull om din roll i lärprocessen. Du är flexibel. Har lätt att se möjligheter och lägger energi på sådant som går att påverka. Du är van med att arbeta formativt, strategiskt och strukturerat. Du är trygg och stabil i ditt ledarskap. Du har god förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor, elever och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har:
• Lärarexamen åk 1-3
• Lärarlegitimation
• Du är en tydlig och skicklig ledare
• Har lätt att skapa relationer med såväl elever, kollegor och vårdnadshavare
• Har en god samarbetsförmåga
• Tar egna initiativ och förmåga att utveckla din undervisning
• Du ser varje barn och varje barns behov och deras olika förutsättningar och strävar efter att alla barn ska nå alla mål i skolan


ÖVRIGT
OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
2 lärare till Lillåskolan åk 1-3

Hofors Kommun, Barn och utbildning