pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

100 % Idrottslärare åk 1-6

Företag Höganäs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

100 % Idrottslärare åk 1-6

Tornlyckeskolan

Om arbetsplatsen

Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör! Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då - väl värt att investera i. Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker! Du vet, precis som vi, att lärandet är en livslång process som startar i tidig ålder. För att hjälpa hela barnet hela vägen, från förskoleålder till gymnasiet, arbetar utbildningsförvaltningen med att ge barnen tro på den framtid som kommer. Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa skolkommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Så, ligger pedagogik, barn och ungdomar dig varmt om hjärtat? Och, har du redan nu tankar om hur du kan arbeta för att göra Höganäs utbildningsverksamhet ännu bättre? Då är det här du ska vara!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bli undervisning i idrott åk 1-6, planera simundervisning och friluftsdagar. Du kommer tillhöra arbetslaget åk 4-6 och ha ett nära samarbete med idrottsläraren åk 7-9. Tjänsten är delvis ett vikariat utifrån kommande föräldraledighet, med möjlighet till förlängning vt-24.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en legitimation som grundskollärare med inriktning idrott och hälsa och som kan bidra till att tillsammans med vår idrottslärare åk 7-9 utveckla vår idrottsundervisning i linje med rådande styrdokument. Vår pedagogiska utgångspunkt är att anpassa verksamheten efter våra elevers behov, intressen och förutsättningar och ständigt ompröva hur vi kan främja positiva lärmiljöer. Du har en god förmåga att skapa relationer med eleverna och är en tydlig ledare i klassrummet. Vi ser gärna att du har kompetens inom svenska som andraspråk och har arbetat med flerspråkiga elever tidigare.

Anställningen

Omfattning

Heltid

100% tjänst

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Tillträde

enligt överenskommelse

Tidsbegränsat till

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

Referensnummer

A1176219

Kontakt

Vera Wadströmer

Rektor åk 4-9

042-33 71 00

vera.wadstromer@hoganas.se

Fackliga företrädare

Susanne Norrestad

Lärarnas riksförbund

9027136

susanne.norrestad@hoganas.se

Anita Trulsson

Lärarförbundet

042-337337

042-337337

anita.trulsson@hoganas.se

Övrig information

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.

Dela detta jobb

100 % Idrottslärare åk 1-6

Höganäs kommun