pedagogjobb.se

Logo

1 lärare till särskild undervisningsgrupp, Värnaskolan

Ort
Utgår

2018-08-06

Ansök nu

1 lärare till särskild undervisningsgrupp, Värnaskolan

Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig.

Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta i vår särskilda undervisningsgrupp. Den särskilda undervisningsgruppen arbetar med grundskolans mål och kursplaner där anpassningar görs för den enskilda eleven. Inkludering i stor klass sker i ämnen/aktiviteter efter förmåga. Du tillhör grundskolans arbetslag, har nära samarbete med övriga lärare och elevhälsan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara legitimerad lärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, koncentrationssvårigheter och sociala svårigheter. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga och samverkan men även förmågan att kunna arbeta självständigt. Det är av vikt att du har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt samt är flexibel. Erfarenhet av arbete med elever i skolan krävs.

ÖVRIGT
OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
1 lärare till särskild undervisningsgrupp, Värnaskolan

Hofors Kommun, Barn och utbildning