pedagogjobb.se

Arbetsplatsbeskrivning

Katarina Södra skola är en F-6-skola med ca 570 elever och ligger vid Nytorget på Södermalm, ca 10 minuters promenad från Skanstulls tunnelbanestation. Vi är en skola med höga förväntningar på både elever och personal och vi har goda studieresultat. Vi har sedan flera år tillbaka ett pågående arbete kring bedömning för lärande, värdegrund och inkluderande lärmiljöer. Detta arbete syftar till att skapa förutsättningar för att alla elever utifrån ålder och mognad, tar ett ökat ansvar för sina studier och därigenom utvecklas optimalt, både socialt och kunskapsmässigt. Vi ser hela skolan som en lärande organisation där gemensamma fortbildningar, workshops och kollegialt lärande är viktiga delar. Vi satsar mycket på språk- och läsutveckling och följer regelbundet upp våra elevers läsutveckling. Högst upp i skolan har vi ett skolbibliotek som tillsammans med lokalerna för de praktiska och estetiska ämnen bildar en kulturvåning. Vi är också stolta över vår skolmatsal, där vi serveras näringsrik mat. Vår fina skolgård inspirerar till mycket lek. Vår skola är den äldsta av östra Södermalms skolor och byggdes redan 1888!

Arbetsbeskrivning

Kvalifikationer Du ska vara utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem och vara väl insatt i skolans styrdokument och fritidshemmets uppdrag. Du har förmågan att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och bidra till ett lärande under såväl fritids- som skoltid. Meriterande om du har erfarenhet av utvecklingsarbete i fritidshem och arbete med digitala verktyg.

Som person är du lösningsfokuserad, positiv och ser möjligheter. Du ska vara en tydlig ledare och kunna arbeta självständigt och ha lätt för att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Varmt välkommen med din ansökan

Kvalifikationer

Legitimerad fritidspedagog/lärare mot fritidshem

1 lärare Fritidshem/Fritidspedagog Åk 1

Ort
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb