pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter.

Vår verksamhet

Ektorpsskolan är en skola för alla. Här finns cirka 350 elever i grundskolan och cirka 50 elever i grundsärskolan. Ektorpsskolan är en 7-9 skola och här arbetar ungefär 90 medarbetare i en teamorganisation med tydliga uppdrag.

Vi vill skapa en trygg lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där ungdomar och vuxna möter varandra med respekt. Vi arbeter med en dator per elev.

Vår vision på Ektorpsskolan är: Med lust och glädje stor!

https://sv-se.facebook.com/ektorpsskolan

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag är att arbeta som elevassistent till somalisktalande elev. Du kommer att arbeta med att bygga på elevens starka sidor och arbeta för att öka elevens självständighet. Elevens kompetens står i fokus. 

Din profil

Vi söker dig som är somalisktalande (riksdialekt) och har eller vill arbeta med ungdomar i svensk skola. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn/ungdomar. 

Du har förmågan att se möjligheter i varje elev. Du arbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Mer information och ansökan 

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid 80%, till och med 11 juni 2015.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Marika Andersson rektor, 011-15 18 27.

Din ansökan vill vi ha senast 5 september.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med Pedagogjobb.se

Somalisktalande elevassistent till Ektorpsskolan

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb