pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Anställning

Tidsbegränsad anställning

Arbetsplatsbeskrivning

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som modersmålslärare ingår både modersmålsundervisning och studiehandledning på modersmål. Undervisningen sker i olika stora grupper och eleverna finns på olika skolor i kommunen. I arbetet ingår även arbete i arbetslag och övriga förekommande lärararbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Helst ser vi att du är en behörig modersmålslärare i dari, i kombination med grundskollärarutbildning för år 1-7 alt. 4-9. Viktigt är att du har kunskap om det svenska skolsystemet. Du ska vara väl införstådd med vad studiehandledning är och om olika arbetssätt. Du ska ha lätt att samarbeta med klasslärare/mentorer samt ska du vara flexibel. I modersmålsundervisning ska du ha vetskap om de nationella målen och betygskriterierna. För att samarbetet på de olika skolorna ska fungera väl och för att eleverna ska lyckas är det mycket viktigt att du kan kommunicera bra på svenska.

Övrigt

Det är önskvärt att du har körkort och tillgång till bil. Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Startdatum

2014-08-11

Slutdatum

2014-12-19

Kontaktpersoner

Päivi Johansson, Tf rektor
0141-22 59 97

Fackliga företrädare

Inger Storm, Lärarförbundet
0141-225720

Anette Sundqvist, Lärarnas Riksförbund
070-2710295

Referensnummer

B 127/14

Märk din ansökan med PedagogJobb.se

Modersmålslärare Dari 100%, (visstid)

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb