pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter.

Vår verksamhet

Klockaretorpsskolan är en F-6 skola med grundskola och grundsärskola. Vi har olika verksamheter på enheten. Grundskola med tillhörande fritidshem. Två klasser i grundsärskolan, klass 1-6 a och b samt två förberedelseklasser. Skolan ligger centralt i Klockaretorpet med närhet till skog, idrottsplatser och enbart 15 minuter med spårvagn till centrala Norrköping.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare till grundsärskolan på Klockaretorpsskolan. Ditt uppdrag är att planera och genomföra lektioner tillsammans med arbetslaget. Arbetslaget besår av specialpedagog, fritidspedagog, förskollärare och barnskötare. Eleverna i klassen läser efter grundsärskolanskursplan. Tjänsten är ett vikariat för en lärare som går på föräldraledighet. Det kan finnas möjlighet till en tillsvidareanställning efter vikariatet.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad lärare och behörig att undervisa i F-6. Du är nyfiken, flexibel i din undervisning och har förmåga att möta elever med olika funktionshinder.

Mer information och ansökan

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start den 2015-03-23 fram till 2016-02-31 med möjlighet till förlängning.

Din ansökan vill vi ha senast den 27 februari.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Rektor, Conny Gyllander på 011-15 31 18

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Lärare till grundsärskolan i Klockaretorpsskolan

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb