pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter.

Vår verksamhet

Söderporten är en F-9 skola som ligger i stadsdelen Hageby. På skolan ryms grundsärskola, förskoleklasser, grundskola, Ik-klasser samt fritidshem. Grundsärskolan består av en 1-6 klass som för närvarande har 13 elever. Personalen på grundsärskolan ingår i F-3 organisationen och deltar i planeringsmöten, lagledarmöten och för hela skolan gemensamma fortbildningar.

Arbetsbeskrivning

Som elevassistent i grundsärskolan arbetar du i nära samarbete med övriga kollegor. Ditt huvuduppdrag är att finnas till hands för en enskild elev under skoldagen. I uppdraget ingår även viss tjänstgöring på fritidshemmet.

Din profil

Vi söker dig, erfaren elevassistent på särskolan, som har lätt att samarbeta och ta egna initiativ. Du visar förmåga att vara tydlig och konsekvent och du möter andra människor med värme. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Mer information och ansökan

Tjänsten är ett vikariat under tiden 23 mars till och med den 18 december.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du rektor Camilla Kratz på telefon 0730-20 22 26.

Din ansökan vill vi ha senast den 25 februari.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Elevassistent till grundsärskolan på Söderporten

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb